Survivor: Βίντεο - Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεσπάει σε κλάματα - Λύγισε ο Ντάνος από την πίεση 5 μηνών απομόνωσης

Μετά την εξασφάλιση της ασυλίας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξέσπασε από την πίεση του ριάλιτι.

Το μεγάλο φαβορί του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνησή του για τα όσα έζησε αυτούς τους 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο και ξέσπασε σε κλάματα στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού.

Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης επισήμανε ότι μένει περισσότερο μόνος του μετά την αποχώρηση της Ευριδίκης Βαλαβάνη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του. "Η αλήθεια είναι ότι κάπως έτσι είναι. Όχι ότι έχω κάτι με τα παιδιά. Απλά ζούμε σε δυο διαφορετικά σπίτια. Τα παιδιά μου είπαν πολλές φορές να πάμε να κοιμηθούμε παρέα. Θεωρώ όμως ότι ως εναπομείναντας σε αυτό το σπίτι από την ομάδα μου, δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να το αφήσω άδειο εντελώς. Θα το αφήσω μόνο όταν θα αποχωρήσω για την Ελλάδα. Οπότε νομίζω με καταλαβαίνουν όλοι για ποιο λόγο το έκανα".



"Σίγουρα αισθάνομαι γεμάτος από όλο αυτό και υπερήφανος που είμαι σε αυτό το σπίτι και για αυτά που έζησα. Αλλά ένα που μου μένει είναι ότι αισθάνθηκα πάρα πολλές φορές ανεπιθύμητος σε αυτό το σπίτι. Και όταν γυρίζεις σπίτι μόνος σου, είναι λίγο…" είπε με δάκρυα στα μάτια. "Είναι ένα παιχνίδι που το έπαιξα και χαίρομαι πραγματικά ακόμα που είμαι ακόμα εδώ και φεύγω από τους τελευταίους. Χαίρομαι τουλάχιστον γιατί κάποιοι από αυτούς που έφυγαν τελευταίοι και είχαν την τάση να μη με θέλουν για παρέα, με έζησαν λίγο περισσότερο και κατάλαβαν περίπου τι άνθρωπος είμαι και αισθάνομαι πιο καλά για αυτό", είπε, με τα μάτια του να γεμίζουν δάκρυα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ