Πάμε να δροσιστούμε με μία βόλτα σε 7 απίθανα υποβρύχια ξενοδοχεία - Πόσο θα θέλαμε να είμαστε εκεί! (Φωτό)

Με το θερμόμετρο να χτυπάει κόκκινο όλοι ονειρευόμαστε να είμαστε κάπου μακρία δίπλα στην θάλασσα ή... και μέσα σε αυτήν.

Τα υποβρύχια ξενοδοχεία αποτελούν μοναδική εμπειρία για κάθε ταξιδιώτη, ενώ προσφέρουν τις ίδιες ανέσεις με οποιοδήποτε προσεγμένο πολυτελές ξενοδοχείο.

Φανταστείτε να μπορείτε να ξαπλώσετε, να γευματίσετε ή να κάνετε μασάζ ενώ βλέπετε τον βυθό της θάλασσας και την θαλάασια ζωή.

Πάμε να εξερευνήσουμε 7 από αυτά τα ξενοδοχεία.

 

1. Atlantis, The Palm, Ντουμπάι, Αραβικά Εμιράτα 

Σε μια πόλη που είναι γεμάτη από αριστοκρατικά και πολυτελή ξενοδοχεία, ο υποβρύχια αυτή πρόταση είναι πολύ ιδιαίτερη. 

Δύο υποβρύχιες σουίτες προσφέρουν θέα από το πάτωμα ως το ταβάνι στο Ambassador Lagoon που φιλοξενεί πάνω από 65.000 θαλάσσια ζώα, μεταξύ των οποίων καρχαρίες και σαλάχια. 

Στο πακέτο περιλαμβάνεται 24ωρος προσωπικός μπάτλερ και θα σας κοστίσει 5.000 δολάρια τη βραδιά.

2. Manta Resort, Νήσος Πέμπα, Τανζανία 

Αν ένα ταξίδι στις χρυσές ακτές της Τανζανίας δεν σας ακούγεται αρκετά… παραδεισένιο, τότε τι θα λέγατε να τις γυρίσετε πάνω σε ένα δικό σας, ιδιωτικό, πλωτό νησί; 

Περιλαμβάνει ένα υποβρύχιο και ένα εκτός νερού κομμάτι και θα έχετε καταπληκτική θέα από την – βυθισμένη, ομολογουμένως – μάστερ σουίτα.

3. Utter Inn, Vasteras, Σουηδία

Το καταπληκτικό αυτό πλωτό ξενοδοχείο βρίσκεται στη μέση της λίμνης Μέλαρεν. 

Μπορείτε να χαλαρώσετε στο κατάστρωμα, να πάρετε ένα κανό και να κάνετε βόλτες τριγύρω ή να παρακολουθήσετε τα σουηδικά ψάρια (όπως λούτσους και πέρκες) από το υποβρύχιο παράθυρο που διαθέτει.

4. Resort World Sentosa, Σιγκαπούρη 

Διαλέξτε μία από τις 11 δίπατες πολυτελείς σουίτες (όλες με τζακούζι, εξωτερική αυλή και προσωπικό μπάτλερ) που «βλέπει» στο δεύτερο μεγαλύτερο ενυδρείο του κόσμου. 

Με περισσότερα από 100.000 θαλάσσια ζώα και πάνω από 800 είδη, έχετε μεγάλες πιθανότητες να δείτε το γιγαντιαίο σαλάχι μάντα, το ράμφος κάποιου ρινοδέλφινου ή κάποιον σφυροκέφαλο καρχαρία.

5. Lime Spa, Per Aquum, Μαλδίβες 

Θα γνωρίζετε τα spa όπου πάτε και σας κάνουν μασάζ και είστε περιτριγυρισμένοι από ήχους της φύσης, υπόκωφους ήχους του ωκεανού, μπουρμπουλήθρες κλπ. 

Αν θέλετε να το ζήσετε στην πραγματικότητα (και όχι ηχογραφημένο) μπορείτε να πάτε στο Lime Spa στις Μαλδίβες και να το απολαύσετε στο δικό σας προσωπικό ενυδρείο.

6. Planet Ocean Underwater Hotel, Κούβα 

Το Poseidon Undersea Resorts είναι το πρώτο πολυτελές, υποβρύχιο, μπουτίκ, ξενοδοχείο. Μπορεί ακόμα να βρίσκεται στο στάδιο του σχεδιασμού, αλλά πρόκειται για μια συλλογή ξενοδοχείων - ναι, θέλουν να φτιάξουν 15! 

Το πρώτο, λοιπόν, αναμένεται να βρίσκεται στα νερά της Κούβας, ονομάζεται Planet Ocean Underwater Hotel και οι φήμες λένε ότι μέσα θα υπάρχει και ένα εκκλησάκι που θα γίνονται τελετές γάμου.

 

7. Ithaa Undersea Restaurant, Μαλδίβες 

Αν θέλετε έναν ακόμη λόγο για να επισκεφθείτε τις Μαλδίβες, σας τον δίνουμε: μια μοναδική εμπειρία στο υποβρύχιο εστιατόριο Ithaa. 

Οι καλεσμένοι κατεβαίνουν 5 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού, μέσα σε ένα γυάλινο εστιατόριο, όπου απολαμβάνουν υπέροχα πιάτα των Μαλδίβων, ενώ παράλληλα χαζεύουν τα ψάρια που περνάνε από δίπλα τους, σύμφωνα με το spirossoulis.com.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ