Στην φυλακή για 15 χρόνια στέλνει το δικαστήριο τον Κύπριο πατέρα που βίαζε την κόρη του απο 9 ετών & την έδερνε

Ο πατέρας καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση για την άγρια και απάνθρωπη συμπεριφορά απέναντι στην κόρη του.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας/Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 15 χρόνων σε έναν 50χρονο Κύπριο για τα αδικήματα του βιασμού, της διαφθοράς νεαρής γυναίκας ηλικίας κάτω των 13 χρονών, της αιμομιξίας, της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού και της απόπειρας βιασμού. 

Σε γραπτή ανακοίνωση του Κακουργιοδικείου αναφέρεται ότι τα αδικήματα έλαβαν χώρα στην Λάρνακα, από το 2010 μέχρι το 2013 και ο κατηγορούμενος, πατέρας της παραπονούμενης, διέπραττε τα αδικήματα σε βάρος της κατ΄ εξακολούθηση, από την ηλικία των 9 χρονών της.

Η ακροαματική διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για σκοπούς προστασίας της ταυτότητας της παραπονούμενης.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το Κακουργιοδικείο στην απόφαση του σημείωσε μεταξύ άλλων ότι θεωρεί «την παρούσα υπόθεση από τις πλέον σοβαρές του είδους της, γιατί η ανίερη και ανόσια κατ΄εξακολούθηση πράξη του κατηγορούμενου, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα απλό ανόμημα.

Ο βιασμός της ίδιας της θυγατέρας του και η αιμομιξία, αποτελεί κατάλυση κάθε ανθρώπινου και φυσικού νόμου και τα αισθήματα αηδίας, αποστροφής και βδελυγμίας που την συνοδεύουν, είναι δύσκολο να αποδοθούν με λέξεις». 

Στην απόφαση του το Κακουργιοδικείο αναφέρει ακόμα ότι «ιδιαίτερα επιβαρυντικό στοιχείο, αποτελεί και το γεγονός ότι το ανοσιούργημα του κατηγορούμενου, συνοδευόταν πάντοτε από άσκηση σωματικής βίας, ήταν άγριος, βίαιος και εκδήλωνε θυμό, ως και το γεγονός ότι αυτό δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά συνεχίστηκε για περίπου 2½ χρόνια.

Επιβαρυντικό επίσης στοιχείο για τον κατηγορούμενο αποτελεί ο επηρεασμός του ψυχικού κόσμου της παραπονούμενης, συνεπεία των βιασμών της και ειδικότερα τα επίπεδα άγχους της, η ανάγκη να αυτοτραυματίζεται κόβοντας τους καρπούς της, η απαξίωση της για το άτομο της, οι αυτοκτονικές της ιδέες και η ανικανότητα της να δει το μέλλον ή να το ελπίσει.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ