Αυτός ο πατέρας ταξίδεψε χιλιάδες μίλια με ποδήλατο για να ακούσει την καρδιά της νεκρής κόρης του

Ο Μπιλ Κόνερ μπορεί να έχασε την αγαπημένη του κόρη, συναντήθηκε όμως ξανά μαζί της μέσα από την καρδιά της σε άλλο σώμα.

Η κόρη του Μπιλ Κόνερ, Άμπι, έχοντας μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη βρέθηκε αναίσθητη σε πισίνα κατά τη διάρκεια χειμερινών διακοπών στο Κανκούν.

Η νεαρή δεν μπόρεσε να σωθεί, ήταν όμως δωρητής οργάνων και έτσι η οικογένειά της αποφάσισε να δωρήσει τα όργανά της σε τέσσερις ανθρώπους και η καρδιά της Αμπι, μεταμοσχεύθηκε σε έναν άνδρα που του απέμεναν μόλις 10 ημέρες ζωής.

Στη γιορτή του πατέρα, ο Μπιλ Κόνερ πήρε μια συγκινητική απόφαση. Διέσχισε 1,400 μίλια με ποδήλατο, προκειμένου να συναντήσει τον λήπτη της καρδιάς της αδικοχαμένης του κόρης και να την ακούσει ξανά να χτυπά -για πρώτη φορά μετά το θάνατό της.

Οταν οι δύο άντρες βρέθηκαν από κοντά, ο Μπιλ Κόνερ αγκάλιασε το λήπτη και χρησιμοποίησε ένα στηθοσκόπιο για να ακούσει την καρδιά της κόρης του στο στήθος του.

«Γνωρίζοντας ότι είναι ζωντανός χάρη στην Αμπι, η Αμπι είναι ζωντανή μέσα από εκείνον -είναι η καρδιά της που τον βοηθάει να στέκεται όρθιος. Είμαι χαρούμενος για εκείνον και την οικογένεια του και ταυτόχρονα ήταν μια στιγμή για να ενωθώ ξανά με την κόρη μου», είπε ο Μπιλ Κόνερ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ