Τα σκουπίδια - βουνό σε όλη την Ελλάδα - Τίποτε δεν τελείωσε σαν να μην άρχισε με τους συμβασιούχους

Καζάνι που βράζει η χώρα με αυξημένους κινδύνους για την δημόσια υγεία η συσσώρευση των σκουπιδιών στους δρόμους όλες αυτές τις ημέρες.

Η κατάσταση στους δρόμους είναι αποπνικτική, η δυσοσμία είναι έντονη ενώ σε πολλές περιπτώσεις τα "βουνά" από σακούλες που έχουν σχηματιστεί εμποδίζουν ακόμη και την κυκλοφορία.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ – ΟΤΑ θα δώσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου στις 10 το πρωί, στα γραφεία της ομοσπονδίας με θέμα: «η νομοθετική πρόταση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για την επίλυση του προβλήματος στην καθαριότητα».

Πηγή Φωτό: ΑΠΕ ΜΠΕ

Έτσι οι εργαζόμενοι στους δήμους θέλουν να δημοσιοποιήσουν τη δική τους πρόταση προς τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους έχουν εξωθήσει σε απεργία διαρκείας, με μεγαλύτερο πρόβλημα αυτό της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 11:30 το πρωί έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο Μεταξουργείο και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή και το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ