Good news: Η πρώτη πτήση της χαμηλού κόστους Scoot από Σιγκαπούρη - Αθήνα με το ολοκαίνουργιο Boeing 787-8 Dreamliner

Η Scoot προσφέρει από εδώ και στο εξής πτήσεις low cost για Αθήνα και Σιγκαπούρη.

Την προηγούμενη Τρίτη εκτελέσθηκε η πρώτη πτήση της Scoot στο δρομολόγιο Αθήνα – Σιγκαπούρη.

Η Scoot, είναι εταιρία χαμηλού κόστους για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, ανήκει εξ’ ολοκλήρου στη Singapore Airlines και θα εκτελεί τέσσερεις πτήσεις εβδομαδιαία μεταξύ της Σιγκαπούρης και της Αθήνας με το ολοκαίνουργιο Boeing 787-8 Dreamliner.

Η Scoot είναι η πρώτη και η μοναδική εταιρεία χαμηλού κόστους που προσφέρει απευθείας πτήσεις μεταξύ Σιγκαπούρης και Αθήνας.

Με το ολοκαίνουργιο Boeing 787 Dreamliner, η πτήση διάρκειας 11.5 ωρών ξεκινά από τη Σιγκαπούρη κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή. 

Το αεροσκάφος που εκτελεί την πτήση ‘βαπτίσθηκε’ με ονομασία που παραπέμπει συμβολικά στον προορισμό-ορόσημο για την Scoot: το όνομα Mous-Scoot-Ka - που θυμίζει τον «μουσακά» - παραπέμπει στο διάσημο ελληνικό πιάτο. Κατά τη διάρκεια της πρώτης πτήσης, οι επιβάτες πήραν μια γεύση από το… “Scootitude”, με παιχνίδια και βραβεία.

«Η Scoot αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική εταιρεία (και η μοναδική low-cost) η οποία προσφέρει απευθείας σύνδεση μεταξύ της Νοτιοανατολικής Ασίας και της Ελλάδας, με την απευθείας πτήση Σιγκαπούρη – Αθήνα,» δήλωσε ο Lee Lik Hsin, CEO, της Scoot.

«Με το ντεμπούτο μας σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, σχεδιάζουμε να ξεκινήσουμε πέντε ακόμα προορισμούς μέσα στην επόμενη χρονιά, οι οποίοι θα περιλαμβάνουν ένα προορισμό μεγάλων αποστάσεων και τέσσερις καινούριους μικρών και μεσαίων αποστάσεων.

Με αυτό τον τρόπο θα ανοίξουν νέες ταξιδιωτικές επιλογές, όχι μόνο για τους επισκέπτες από την Ασία, αλλά επίσης και για τους επιβάτες από την Ευρώπη, με την έναρξη της απευθείας πτήσης μεταξύ Σιγκαπούρης και Αθήνας .»

Το Mous-Scoot-Ka Boeing 787 Dreamliner προσγειώθηκε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στις  8.45 π.μ. της Τρίτης, 20 Ιουνίου. Σύμφωνα με το tornosnews.gr, ο 787 Dreamliner της Scoot είχε θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο της Αθήνας, με την «υδάτινη αψίδα» και ένα ελληνικό «Μουσακά πάρτι», το οποίο κατενθουσίασε τους επιβάτες της Scoot.

Ο CEO του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Γιάννης Παράσχης, καλωσόρισε θερμά τη νέα, απευθείας σύνδεση της Scoot: «Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά η πρώτη πτήση της Scoot, η οποία συνδέει την Αθήνα και τη Σιγκαπούρη, με τo ολοκαίνουριο 787 Dreamliner!

Η συγκεκριμένη σύνδεση είναι μια από τις πιο σημαντικές προσθήκες στο δίκτυο του αεροδρομίου μας για το 2017 και καθιερώνει την Αθήνα ως την ευρωπαϊκή πύλη για τις πτήσεις χαμηλού κόστους του συγκεκριμένου αερομεταφορέα από και προς την περιοχή Ασίας/Ειρηνικού.

Η Scoot συνεχίζει τη μακρά και ιδιαίτερα επιτυχημένη ιστορία της οικογένειας της Singapore Airlines στην Αθήνα. Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για ένα εξαιρετικά σημαντικό δρομολόγιο που ενισχύει τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας και επιτρέπει στο κοινό να απολαύσει δύο υπέροχους προορισμούς!»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ