Πένυ Σκάρου: "Η ψυχή μου το ξέρει τι τραβάω με ένα πόδι - Παιδιά πετάξτε τα μηχανάκια το μήνυμά μου"

«Η δύσκολη καθημερινότητα δεν με αφήνει να ξεχάσω ότι ζω με ένα πόδι», ανέφερε η Πένυ Σκάρου.

Η τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου μιλάει για το ατύχημα που είχε πριν από 3 χρόνια και πως της άλλαξε τη ζωή.

«Δεν έχω ξεπεράσει το ότι ξύπνησα μια μέρα χωρίς πόδι και δεν πρόκειται να το ξεπεράσω ποτέ».

«Να πω ότι δεν αντιμετωπίζω προβλήματα και δυσκολίες, φορώντας ένα τεχνητό πόδι, θα ήταν ψέμα. Μπορεί να με βλέπουν οι άλλοι να χαμογελάω και να περπατώ αλλά μόνο η ψυχή μου το ξέρει τι έχω περάσει και περνάω» λέει πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. 

«Η δύσκολη καθημερινότητα δεν με αφήνει να ξεχάσω ότι ζω με ένα πόδι» εξομολογείται και εξηγεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. «Πηγαίνω τακτικά στην Ολλανδία και κάνω σεμινάρια για το πως μπορώ να κινούμαι άνετα με τεχνητό πόδι».

"Κάθε χρόνο γράφω κάποιες συμβουλές για νέα παιδιά που οδηγούν μηχανάκια στη ζούγκλα της Αθήνας. Το φετινό μου μήνυμα είναι: Παιδιά πετάξτε τα μηχανάκια!"

«Την ώρα του ατυχήματός μου, ένας νεαρός και ένας γεράκος με κρατούσαν στο έδαφος για να μην κουνιέμαι επί 40 λεπτά, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να με πάρει. τον ρώτησα τι έκανα και μου είπε ότι φώναζα ''πονάω'', ενώ κάποιοι διερχόμενοι με φωτογράφιζαν αιμόφυρτη και σμπαραλιασμένη», δήλωσε η τραγουδίστρια μιλώντας στην Espresso.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια «γυρίζει» την κουβέντα και λέγοντας ότι: «Τώρα μπορώ να φοράω τακούνι μέχρι έξι πόντους. Επίσης, μου είναι δύσκολο να φοράω μίνι, αλλά επειδή είμαι τρελή, με την καλή έννοια, μπορεί και να το κάνω.

Σε ερωτικά θέματα, συνεχίζω να έχω την απήχηση που είχα!».
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ