Διάσημος εν ριπή οφθαλμού Έλληνας ομοφυλόφιλος: Πόζαρε δίπλα στον Τραμπ & τη Μελάνια με την βεντάλια του

Με μια ιδιαίτερη πόζα, ο Έλληνας "έκλεψε" την παράσταση από το αμερικανικό προεδρικό ζεύγος.

Ο Νίκος Γιαννόπουλος φωτογραφήθηκε στο Οβάλ Γραφείο δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ και την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια με μια βεντάλια.

Αυτή τη μαύρη δαντελωτή βεντάλια έκανε την φωτογραφία του με το προεδρικό ζεύγος να γίνει viral με διεθνή μέσα ενημέρωσης να αναπαράγουν το ένα μετά το άλλο την είδηση: «Μια άγρια πόζα», έγραψε η Daily Mail.

Άρθρο της USA Today είχε τίτλο «Kαθηγητής ΛΟΑΤ χρησιμοποιεί βεντάλια σε φωτογραφία με τον Τραμπ».

Ο 29χρονος διδάσκει στο Beacon Charter High School for the Art και καθώς ανακηρύχθηκε «Καθηγητής της Χρονιάς» για το Ρόουντ Άιλαντ, προσκλήθηκε μαζί με άλλους καθηγητές απ’ όλες τις αμερικανικές Πολιτείες στο Λευκό Οίκο για να συναντήσει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο δάσκαλος φορούσε στο πέτο μια καρφίτσα με «ουράνιο τόξο» σε «ένδειξη ευγνωμοσύνης προς την κοινότητα ΛΟΑΤ», ένα μπλε σακάκι, ένα περιδέραιο με άγκυρα γύρω απ’ το λαιμό για να τιμήσει το Ρόουντ Άιλαντ και μια μαύρη βεντάλια -που ανήκε στο σύντροφό του- να γιορτάσει τη χαρά και την ελευθερία της μη συμμόρφωσης με το φύλο». Κι αυτή η βεντάλια ήταν που έκλεψε την παράσταση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ