Πυροβολισμοί σε σταθμό τρένου στο Μόναχο - 4 τραυματίες, ο ένας σοβαρά - Συνελήφθη ο δράστης

Το περιστατικό συνέβη σε σταθμό τρένων στο προάστιο Unterföhring του Μονάχου.

Σε ανταλλαγή πυροβολισμών σε σταθμό τρένων στο Μόναχο, τραυματίστηκε μία αστυνομικός πολύ σοβαρά στο κεφάλι, ενώ τρεις ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά, μεταξύ των οποίων και ο δράστης, ο οποίος και έχει συλληφθεί

Πυροβολισμοί έπεσαν σε σταθμό τρένων στο προάστιο Unterföhring του Μονάχου, μία αστυνομικός έχει τραυματιστεί πολύ βαριά στο κεφάλι, ενώ τρεις ακόμη άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ο δράστης, έχουν τραυματιστεί ελαφρά, ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία. Ο δράστης έχει συλληφθεί, ενώ η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Die Welt, το περιστατικό έγινε γύρω στις 8.30 το πρωί, ώρα Γερμανίας, όταν η αστυνομικός μαζί με έναν συνάδελφο της έκαναν περιπολία στον σιδηροδρομικό σταθμό.

Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκαν και δύο άτομα που περίμεναν στην αποβάθρα για να επιβιβαστούν.


Ο δράστης που πυροβόλησε και τραυμάτισε αρκετούς ανθρώπους σήμερα το πρωί σε έναν σταθμό τρένων κοντά στο Μόναχο δεν είχε πολιτικά ούτε θρησκευτικά κίνητρα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Πρόκειται για έναν άνδρα που έδρασε υποκινούμενος από προσωπικούς λόγους. Δεν είχε πολιτικά ούτε θρησκευτικά κίνητρα», δήλωσε στη γερμανική τηλεόραση ο Μάρκους ντα Γκλόρια Μάρτινς εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μονάχου, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο δράστης χρησιμοποίησε το όπλο ενός αστυνομικού και προσπάθησε να σπρώξει έναν άλλο στις ράγες του τρένου την ώρα που έφτανε ένας συρμός στον σταθμό.
 

Πηγή Φωτογραφιών: Twitter

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ