Βαρδής Βαρδινογιάννης: "η χώρα μάς έχει ανάγκη όλους - μην αγνοείτε τον διπλανό σας που δεν έχει να φάει ψωμί- η Motor Oil δεν κομματίζεται "

Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης απάντησε σε ερωτήσεις μετόχων σχετικά με την Motor Oil.

«Τα προβλήματα της χώρας πρέπει να τα κοιτάξουμε όλοι μαζί. Ο καθένας έχει τη δική του κομματική τοποθέτηση. Η Motor Oil δεν έχει, δεν κομματίζεται. Η εταιρία έχει να σκέφτεται τους ανθρώπους της, τους εργαζόμενούς της και τη χώρα».

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Motor Oil, Βαρδής Βαρδινογιάννης, απαντώντας σε ερωτήσεις μετόχων κατά τη γενική συνέλευση του Ομίλου. 

Το ενωτικό του μήνυμα προέκυψε με αφορμή συζητήσεις για το αν η εταιρεία θα μετάσχει στην έρευνα υδρογονανθράκων, όπως τα ΕΛΠΕ.

«Στα χωριά μας δεν κάνουμε συγκρίσεις» είπε ο κ. Βαρδινογιάννης, προσθέτοντας ότι «ο καθένας ανήκει κάπου πολιτικά. Εμείς δεν πολιτευόμαστε. Οι εργαζόμενοι σέβονται την εταιρεία και η εταιρεία σέβεται τους εργαζόμενους».

«Η εταιρεία δεν αγνοεί τους εργαζόμενους και είναι δύσκολο να ξέρουμε ότι ο εργαζόμενός μας έχει άρρωστο τον πατέρα ή τη μάνα του. Η χώρα μάς έχει ανάγκη όλους. Ο ένας έχει ανάγκη τον άλλον. Δεν πρέπει να αγνοείτε τον διπλανό σας που δεν έχει να φάει ψωμί» κατέληξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ