Ντοκουμέντα - Φωτιά: Ο Κάρολος για την Νταϊάνα: "Ο γάμος μας έμοιαζε με ελληνική τραγωδία"

Τα γράμματα στην αγαπημένη του φίλη και πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Νάνσι Ρίγκαν αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια.

Μιλώντας μέσα από επιστολές για τον γάμο του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο Κάρολος παρομοίασε τη σχέση τους ως "ελληνική τραγωδία".

Η στενή φιλία μεταξύ του πρίγκιπα Κάρολου και της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ Νάνσι Ρίγκαν, ήρθε στο προσκήνιο μέσα από την δημοσιοποίηση επιστολών από το προσωπικό αρχείο του προεδρικού ζεύγους Ρίγκαν.

Η αλληλογραφία κράτησε για πάνω από 20 χρόνια, και μέσα στις επιστολές ο Κάρολος μιλώντας για τον γάμο του, ανέφερε: «Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πόσο απαίσιο είναι αυτό που μου συμβαίνει, αν δεν το περάσει ο ίδιος. Μία μέρα θα σου πω όλη την ιστορία, αλλά τώρα σου λέω ότι είναι τόσο φριχτή που λίγοι θα την πίστευαν. Ήταν μία πραγματική ελληνική τραγωδία».

 

Κάποια χρόνια νωρίτερα, το 1985, ο Κάρολος είχε αλληλογραφήσει επίσης και με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρίγκαν μετά από επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει με την Νταϊάνα στις ΗΠΑ, μιλώντας σε εντελώς διαφορετικό τόνο για την πριγκίπισσα.

Χαρακτηριστικά, είχε γράψει: «Η Νταϊάνα ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το ότι χόρεψε με τον Τζον Τραβόλτα, τον Νιλ Ντάιμοντ και τον Κλιντ Ιστγουντ  και τον Πρόεδρο των ΗΠΑ μέσα σε ένα βράδυ».

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, ο πρίγκιπας Κάρολος ανησυχεί πολύ για την δημοσιότητα που έχουν πάρει οι συγκεκριμένες επιστολές, ωστόσο δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να προστατέψει τις παλιές εξομολογήσεις του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ