Βραζιλία: Ο μεγαλοπρεπής γάμος του Έλληνα εφοπλιστή Βασίλη Μαυρολέοντα με την make-up artist Amy Terry (ΦΩΤΟ)

Ο Έλληνας εφοπλιστής και η Βρετανίδα make-up artist έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης κάτω από το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ένα τριήμερο πάρτυ αποτέλεσε ο γάμος του Έλληνα εφοπλιστή Βασίλη Μαυρολέοντα και της Βρετανίδας αγαπημένης του και make-up artist, Amy Terry.

Ο γάμος τελέστηκε την Παρασκευή στις 26 Μαϊου, αφού είχε προηγηθεί την Πέμπτη ένα πάρτυ με βόλεϊ στην άμμο και κοκτέιλ στο ξενοδοχείο Fasano.

Η θρησκευτική τελετή ήταν ονειρεμένη, γεμάτη πλούτο, λάμψη και το παραμυθένιο σκηνικό στήθηκε στην εκκλησία του São Francisco de Paula, στο κέντρο της πόλης.

Η υπέρλαμπρη Amy διάλεξε ένα ονειρικό νυφικό, δημιουργία του σχεδιαστή Τζιαμπατίστα Βάλι, με ογκώδη φούστα, μακριά ουρά και φουσκωτά, χυτά μανίκια, που αναδείκνυαν τέλεια το καλλίγραμμο κορμί της.

Το πρωτότυπο χειρόγραφο προσκλητήριο τιμούσε με τον σχεδιασμό του την πόλη της Βραζιλίας, ενώ έδενε υπέροχα με τη διακόσμηση από λευκά λουλούδια με φόντο το πράσινο της φύσης.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το δείπνο τους στο Parque Lage. Η διασκέδαση περιελάμβανε μπαιάνας και χορευτές καποέιρα, ενώ το μπουφέ έφερε την υπογραφή της Μαρία Άλις Σολιμένε.

Το ζευγάρι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, κάνοντας την τελετή ακόμη πιο ξεχωριστή.

 

JUST MARRIED!!!?❤️?❤️?❤️#congratulations #amyandbasil @_amyterry_ @bmavroleon #sohappyforyou #longlivethehappycouple!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peter Dundas (@peter_dundas) στις

 

Τους ευχόμαστε ολόψυχα να ζήσουν!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ