Η συγκινητική ιστορία της 30χρονης Καναδής που έχασε τη ζωή της στο μακελειό του Λονδίνου

Η 30χρονη Καναδή Κριστίν Αρτσιμπάλντ, ξεψύχησε στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της πάνω στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Ταυτοποιήθηκε το πρώτο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης που σόκαρε ξανά το Λονδίνο.

Πρόκειται για την 30χρονη Καναδή Κριστίν Αρτσιμπάλντ, η οποία είχε μετακομίσει μαζί με τον αρραβωνιαστικό της στη Χάγη, λόγω της δουλειάς του.

Οι δυο τους σχεδίαζαν να επιστρέψουν στον Καναδά μόλις έληγε το συμβόλαιο του. Εκείνες τις μέρες ο σύντροφός της έπρεπε να ταξιδέψει στο Λονδίνο λόγω υποχρεώσεων και η Αρτσιμπάλντ αποφάσισε να τον επισκεφτεί για το Σαββατοκύριακο, καθώς δεν είχε πάει ποτέ ξανά στο Λονδίνο.

Η Αρτσιμπάλντ περπατούσε με τον σύντροφό της στη Γέφυρα του Λονδίνου, όταν το βανάκι που οδηγούσαν οι τρομοκράτες την παρέσυρε τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Η 30χρονη ξεψύχησε στα χέρια του αρραβωνιαστικού της, ο οποίος πλέον αρνείται να φάει και να κοιμηθεί από το σοκ.

Την ώρα της επίθεσης ο ίδιος περπατούσε ακριβώς μπροστά από την αγαπημένη του, όταν άκουσε ένα δυνατό φρενάρισμα και την είδε αιμόφυρτη στο έδαφος.

Προσπάθησε να της δώσει τις πρώτες βοήθειες, όμως δεν μπόρεσε να τη σώσει.

Η οικογένειά της αποκάλυψε ότι η άτυχη κοπέλα εργαζόταν σε κέντρο φιλοξενίας και φροντίδας αστέγων πριν μετακομίσει στην Ευρώπη με τον μέλλοντα σύζυγό της.

Σύμφωνα με την telegraph.co.uk, η οικογένειά της δήλωσε: "Θρηνούμε την απώλεια της όμορφης και αγαπημένης μας κόρης και αδερφής. Είχε χώρο στην καρδιά της για όλους και πιστεύουμε ότι αξίζει σεβασμός σε κάθε άνθρωπο" ανέφερε η οικογένεια σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

"Τιμήστε τη μνήμη της κάνοντας την γειτονιά σας ένα καλύτερο μέρος. Γίνετε εθελοντές και κάντε δωρεές σε κέντρα για αστέγους. Πείτε τους ότι σας έστειλε εκείνη", προσθέτουν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ