Συγκίνηση και χιλιάδες κόσμος στη συναυλία του Μάντσεστερ: Τζάστιν Μπίμπερ, Κέιτι Πέρι, Μάιλι Σάιρους (Φωτό)

Η μεγαλειώδης συναυλία με πρωτοβουλία της γνωστής ποπ τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε, για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της 22ης Μαϊου, συγκίνησε όλο τον πλανήτη.

Με αυξημένα μέτρα ασφαλείας διεξήχθη χθες η φιλανθρωπική συναυλία για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στις 22 Μαΐου στο Μάντσεστερ.

Την πρωτοβουλία ανέλαβε η γνωστή Αμερικανίδα τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε, αφού η τρομοκρατική επίθεση συνέβη κατά τη διάρκεια συναυλίας που έδινε στην πόλη της Αγγλίας.

Μαζί της τραγούδησαν γνωστοί τραγουδιστές όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ, η Μάιλι Σάιρους, ο Ρόμπιν Γουίλιας και η Κέιτι Πέρι.

Η συναυλία έγινε στο στάδιο Emirates Old Trafford Cricket Ground και περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι βρέθηκαν εκεί. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν ελάχιστα λεπτά αφότου βγήκαν προς πώληση.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και πάνοπλοι αστυνομικοί είχαν αναπτυχθεί για την προστασία των θεατών.



Στο πλήθος βρίσκονταν πολλοί έφηβοι, που φορούσαν βραχιολάκια με την φράση «We stand together» (είμαστε ενωμένοι).

«Τίποτα δεν θα μας νικήσει, βρισκόμαστε εδώ για να εκφράσουμε την στήριξή μας στο Μάντσεστερ και την χώρα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να ζούμε χωρίς φόβο» δήλωσε η 39χρονη Μίριαμ Φλέτσερ, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Μεταξύ των θεατών, πολλοί ήταν εκείνοι που έζησαν τον τρόμο την 22α Μαίου. Κάποιοι ήρθαν στη συναυλία παρά τα εμφανή τραύματά τους, με τη βοήθεια αναπηρικών αμαξιδίων.





«Έχω ένα μήνυμα για όλο τον κόσμο: Μην φοβάστε!» είπε η Σκάρλετ, ηλικίας 9 ετών, η οποία πριν από δύο εβδομάδες έζησε τον τρόμο στη συναυλία της Αριάνας Γκράντε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ