20% Σαββίδης, 22% ο Μαρινάκης & 35% ο Βαρδινογιάννης: Πόσα ο Μπόμπολας & ποιο το ποσοστό Κοπελούζου

Δημιουργείται για πρώτη φορά και μια ουσιαστική προοπτική για την εξυγίανση του MEGA, αλλά και για την αποδέσμευση των κεφαλαίων του που έχουν δεσμεύσει οι πιστώτριες τράπεζες.

Η απόκτηση του Δ.Ο.Λ. από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δημιουργεί νέα δεδομένα και στο MEGA CHANNEL, καθώς ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατέχει πλέον το 22,11% των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού και γίνεται ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχός του, μετά την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Κατόπιν αυτών, δημιουργείται για πρώτη φορά και μια ουσιαστική προοπτική για την εξυγίανση του MEGA, αλλά και για την αποδέσμευση των κεφαλαίων του που έχουν δεσμεύσει οι πιστώτριες τράπεζες.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το μετοχικό σχήμα του MEGA CHANNEL διαμορφώνεται ως εξής:

-Οικογένεια Βαρδινογιάννη 35%

-Βαγγέλης Μαρινάκης 22,11%

-Ιβάν Σαββίδης 19,63%

-Φώτης Μπόμπολας 13%

-Δημήτρης Κοπελούζος 4,5%

-Βίκτωρ Ρέστης 3,13%

 

Ιβάν Σαββίδης: "Χτυπάω πόρτες, αλλά κανείς δεν τις ανοίγει"

Ο Ιβάν Σαββίδης θα πρέπει να αναπροσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, ενώ σχολίασε την έκβαση του διαγωνισμού κατά την παρουσία του στα εγκαίνια της έδρας Ποντιακών Σπουδών στο ΑΠΘ.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα υπάρχει με τα λεφτά από την Κύπρο. Τι έχουν τα λεφτά από την Κύπρο, μυρίζουν;», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Είναι εντυπωσιακή χώρα η Ελλάδα. Όλοι ασχολούνται με τα media και το ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνετε τόση προσοχή σε απλές επιχειρηματικές διαδικασίες».

«Θα είμαι ειλικρινής. Η οικογένεια των δημοσιογράφων και ο χώρος των media είναι ένα ιδιαίτερο μέρος της κοινωνίας μας και για να μπεις θέλει πολλή προσοχή. Θέλει προηγουμένως να χτυπήσεις την πόρτα, όπως συνηθίζω να λέω. Το πρόβλημα του Σαββίδη ποιο είναι: Εγώ χτυπάω πόρτες, αλλά κανένας δεν ανοίγει. Τώρα θέλω να τις ανοίξω με το πόδι».

Ερωτηθείς, δε, γιατί επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει το Mega, είπε χαμογελώντας: «Θέλω το πρωί το Mega να με ξυπνάει στη γλώσσα μου και όπως με ξύπναγε η μητέρα μου».

Ακόμη, τόνισε ότι θα βάλει 25 εκατ. ευρώ στο Mega και σημείωσε ότι θα δώσει οκτώ εκατ. ευρώ, προκειμένου να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού, ενώ δεν θα αφήσει το Mega να πτωχεύσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ