Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έχει το ίδιο σπίτι από το 1958 & ζει λιτά σχεδόν φτωχικά

Ο Γουόρεν Μπάφετ είναι ο δεύτερος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο, χωρίς όμως να προκαλεί με τα πλούτη του και την χλιδάτη ζωή που πολλοί θα περίμεναν πως θα έκανε.

Ο CEO της Berkshire Hathaway είναι απλός άνθρωπος και δεν διαφέρει πολύ από τον υπόλοιπο κόσμο, πέρα από το γεγονός πως έχει πιο φουσκωμένο πορτοφόλι.

Ο Γουόρεν Μπάφετ μένει στο ίδιο σπίτι από το 1958 στην Ομάνα και όχι σε κάμια υπερπολυτελή έπαυλη, το οποίο κοστίζει με τα σημερινά δεδομένα γύρω στα 270.000 δολάρια.

Η διατροφή του είναι απλή και αρκετά, όπως του μέσου Αμερικανού πολίτη.

Μάλιστα, του αρέσει να παίρνει το πρωινό του στο δρόμο για την δουλειά του στα McDonald's, αλλά και όταν βρίσκει χρόνο να ξεφύγει απολαμβάνει εκεί το αγαπημένο του χάμπουγκερ με κόκα κόλα, όπως είχε δηλώσει ένας φίλος του στο παρελθόν στο NBC.

Το αυτοκίνητό του δεν είναι κάποιο καινούργιο υπερσύγχρονο μοντέλο, αλλά ο ίδιος επιλέγει να αγοράσει φτηνά αυτοκίνητα, ακόμα και μεταχειρισμένα.

Τα χόμπι του Γουόρεν Μπάφετ δεν είναι το γκολφ ή το τένις, αλλά το μπριτζ, που μπορεί να παίζει έως και 12 ώρες την εβδομάδα.

«Δεν θα με ένοιαζε να πάω στη φυλακή αν είχα τρεις συγκρατούμενους με τους οποίους θα μπορούσα να παίζω μπριτζ όλη μέρα» είχε δηλώσει κάποτε σε συνέντευξη.

Αν και πλούσιος δεν το παρακάνει με τα δώρα του στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ωστόσο τους δείχνει την ευγνωμοσύνη του με το να τους οδηγεί ο ίδιος έως το αεροδρόμιο για να τους παραλάβει όποτε κάποιος επισκέπτεται την Ομάνα, ενώ διατηρεί επαφή μαζί τους στέλνοντας τα άγνωστα σε πολλούς σήμερα γράμματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ