Άνθρωποι από όλες τις χώρες του κόσμου μεταμορφώθηκαν με πλαστικές & ενώνουν τις... δυνάμεις τους για εκπομπή ριάλιτι!

Τι θα λέγατε να μαζεύαμε όλους εκείνους που κατά καιρούς έχουν προκαλέσει με την εμφανισή τους λόγω των εξωφρενικών πλαστικών που έχουν υποστεί;

Την ιδέα αυτή είχε ένα πρακτορείο που μάζεψε μοντέλα που έχουν ξοδέψει εκατομμύρια για να μοίαζουν με κούκλες και πλέον θα πρωταγωνιστούν σε ριάλιτι με τίτλο "Plastics of Hollywood".

Μάλιστα οι πλαστικές που έχουν κάνει ξεπερνάνε τα 3 εκατομμύρια δολάρια!

Η διευθύντρια και παραγωγός ταλέντων Marcela Iglesias από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας δήλωσε: 

"Είμαστε η πρώτη εταιρεία στον κόσμο για τους πιο τροποποιημένους ανθρώπους. 

Είναι απίστευτοι χαρακτήρες που έκαναν πλαστική χειρουργική, καλλυντικές διαδικασίες ή απλά είχαν πολύ ακραία εμφάνιση. Ξόδεψαν πάνω από τρία εκατομμύρια σε επεμβάσεις ώστε να φαίνονται έτσι. "

Η Marcela Iglesias γεννήθηκε στην Αργεντινή, αλλά τώρα ζει στο Λος Άντζελες με τον Bryan Ray που έχει δαπανήσει 80.000 δολάρια για πλαστικές εγχειρήσεις ώστε να  μοιάζει με το είδωλό του την Britney Spears και να μείνει αιώνια νέος. 


.

«Για αυτούς τους ανθρώπους,υπάρχει η ανάγκη να γίνουν κάποιος άλλος επειδή γεννήθηκαν  σε λάθος σώμα. Μας είπαν σατανικούς, τρελούς και πολλά άλλα, αλλά δεν μας ενδιαφέρει καθόλου.

Δεν μας ενοχλεί τι θα πουν οι άνθρωποι. Άλλοι μας αγαπούν και άλλοι μας μισούν. Εμείς δεν κρίνουμε κανέναν, έτσι δεν καταλαβαίνω γιατί μας κρίνουν".

Η αμφισβητούμενη σειρά αρχίζει με πάταγο, καθώς κάθε μέλος του cast προσπαθεί να έλξει τα φώτα της δημοσιότητας και να καυχηθεί για την μεταμόρφωσή του, που κυμαίνεται από εμφυτεύματα στήθους μέχρι αφαιρέσεις πλευρών, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Daily Mail.

Η τηλεοπτική εκπομπή της θα ακολουθήσει τις ανθρώπινες κούκλες καθώς θα προσπαθούν να χαράξουν μια σταδιοδρομία σαν κανονικοί άνθρωποι παρά την ακραία εμφάνισή τους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ