Χίλαρι Κλίντον: Ξεπέρασα την εκλογική μου ήττα με ένα καλό Σαρντονέ & είδα τα εγγόνια μου

"Είχα την ευκαιρία να κάνω και μεγάλους περιπάτους στο δάσος και να οργανώσω την ντουλάπα μου. Δεν θα πω ψέματα. Το Σαρντονέ βοήθησε λίγο επίσης", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να είναι ανήσυχος με όλα αυτά τα ταξίδια και τις νέες του αρμοδιότητες ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, η αντίπαλος του όμως στις προεδρικές εκλογές Χίλαρι Κλίντον φαίνεται να είναι αρκετά πιο ήρεμη, παρά την ήττα της.

Όπως εξομολογήθηκε, ξεπέρασε την ήττα της πίνοντας ένα καλό κρασί.

Οι δηλώσεις της Κλίντον έγιναν κατά την ομιλία της στο κολέγιο Wellesley, από το οποίο αποφοίτησε και η ίδια πριν από 49 χρόνια.

Πρόκειται για τη δεύτερη ομιλία της στο κολέγιο μετά την αποφοίτησή της στην οποία είχε κάνει την εναρκτήρια ομιλία, σύμφωνα με πληροφορίες της Guardian.

Η πρώην υποψήφια πρόεδρος θυμήθηκε στιγμές που έζησε στα φοιτητικά της χρόνια και ανάμεσα σε άλλα διηγήθηκε τη στιγμή που οι γονείς της την ενθάρρυναν να υψώσει το ανάστημά της γιατί αισθανόταν φόβο για τους καθηγητές της.

«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο μέρος για να είμαι από αυτό εδώ», είπε η Κλίντον και προσέθεσε αστειευόμενη: 

«Μπορεί να μην το έχετε ακούσει, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν ακριβώς όπως τα είχα σχεδιάσει, αλλά ξέρετε κάτι; Είμαι καλά.

Είχα την ευκαιρία να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου, ιδιαίτερα με τα φανταστικά μου εγγόνια. 

Είχα την ευκαιρία να κάνω και μεγάλους περιπάτους στο δάσος και να οργανώσω την ντουλάπα μου. Δεν θα πω ψέματα. Το Σαρντονέ βοήθησε λίγο επίσης».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ