Airbnb- Οι έρευνες μίλησαν: Η φθηνότερη επιλογή διαμονής για τους Millennials ταξιδιώτες

Ετοιμάζεστε να πάτε ταξιδάκι και ψάχνετε τη φθηνότερη επιλογή διαμονής; Δοκιμάστε την Airbnb!

H Airbnb εμφανίζεται ως η φθηνότερη και η προτιμώμενη επιλογή διαμονής για μεγάλη μερίδα των Millennials, όπως αποκαλύπτει έρευνα της αμερικανικής εταιρίας Lendedu.

Σύμφωνα με την έρευνα, η οποία διεξήχθη σε δείγμα 2.000 φοιτητών ρωτώντας τους πώς συγκρίνεται η διαμονή σε σπίτι της Airbnb με το ξενοδοχείο, το 37% είπε ότι η Airbnb είναι η φθηνότερη και ιδανικότερη επιλογή. 

Το 35% βέβαια θεωρεί ότι τα πλεονεκτήματα ενός ξενοδοχείου αξίζουν το επιπλέον κόστος του.

Το 27% δήλωσε ότι η Airbnb δίνει μια αίσθηση μη ολοκληρωμένων υπηρεσιών και δεν είναι τόσο φιλόξενη. Ως εκ τούτου, η έρευνα προειδοποιεί ότι η Airbnb θα πρέπει να βελτιώσει τις υπηρεσίες της έτσι ώστε οι επισκέπτες να αισθάνονται άνετα σε κάθε σπίτι που ενοικιάζεται μέσω αυτής.

Ένας λόγος για τον οποίο τα ξενοδοχεία διατηρούν μεγάλο μέρος των οπαδών τους είναι ότι προσφέρουν ένα συνεπές και γνωστό προϊόν και η Airbnb θα εκτινασσόταν ακόμη περισσότερο εάν διασφάλιζε κάτι αντίστοιχο για τους επισκέπτες της, αναφέρει η έρευνα. Μάλιστα, εκτιμά ότι η δημοφιλής πλατφόρμα θα μπορούσε να φτάσει το 50% των Millennials μέσα σε 2 χρόνια. 

Μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι ιδαίτερα διαδεδομένη αλλά μήπως θα έπρεπε;

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ