Aντίστροφη μέτρηση για τον τελικό της Eurovision - Καλή επιτυχία στην Demy!

Απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του 62ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. 

Συγκεκριμένα, στον τελικό θα πάρουν μέρος συνολικά 26 χώρες, εκ των οποίων οι 20 ήλθαν απευθείας από τους ημιτελικούς, ενώ οι 5 μεγάλες χώρες προκρίθηκαν αμέσως.

Η Ελλάδα με τη Demy και το This Is Love θα εμφανιστεί στη 15η θέση, μετά την Αυστραλία και πριν την Ισπανία και η Κύπρος στη 19η θέση.

Το ελληνικό τραγούδι είναι σε σύνθεση-παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους των Romy Papadea & John Ballard.  Την σκηνοθετική επιμέλεια και τη χορογραφία έχει ετοιμάσει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ ήδη από τις πρόβες φαίνεται πως θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για την ελληνική συμμετοχή επί σκηνής.

Στο σχολιασμό και στην παρουσίαση του τελικού θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, που έχει συμμετάσχει τρεις χρονιές στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, θα ανακοινώσει τη βαθμολογία που θα δώσει η Ελλάδα.

Μάλιστα, ο  φετινός διαγωνισμός φιλοξενείται για δεύτερη φορά, μετά το 2005, στο Κίεβο, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τον διαγωνισμό θα παρουσιάσουν τρεις άνδρες. Στη σκηνή θα βρίσκονται οι Oleksandr Skichko και Volodymyry Ostapchuk ενώ από το green room παρασκήνια και κλίμα θα μεταφέρει ο Timur Miroshychenko.

Καλή επιτυχία στην Demy και την ελληνική αποστολή!

 

Διαβάστε ακόμα: 

Eurovision 2017: Ποιες χώρες θα δούμε στον τελικό -Στο δεύτερο μισό θα εμφανιστεί η Ελλάδα

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ