Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Φωτό από τον δείπνο που έδωσε ο μεγάλος χορηγός της Eurovision, Π. Μπούμπουρας προς τιμήν της Demy & της ελληνικής αποστολής

Με πολύ χαρά αλλά και συγκίνηση ο μεγάλος χορηγός της ελληνικής αποστολής της Eurovision, Παντελής Μπούμπουρας μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Σπύρο Μπούμπουρα παρέθεσαν δείπνο στα μέλη της ελληνικής αποστολής της Eurovision.

Το βράδυ της Τετάρτης το εστιατόριο Guramma του Κιέβου γέμισε από την ενέργεια των Ελλήνων, ενώ το παρόν στη δεξίωση έδωσαν ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Ουκρανία κ. Γεώργιος Πουκαμισάς συγχαίροντας τόσο το έργο του κυρίου Μπούμπουρα όσο και της Ελληνικής αποστολής, ο τέως Πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα Βολοντύμυρ Σκουρώφ, ο στρατιωτικός ακόλουθος Αναστάσιος Γόλνας και ο οικονομικός σύμβουλος Αλέξανδρος Οικονόμου.

Έχοντας μία ξεχωριστή προσωπική και επαγγελματική πορεία αλλά και αναπτύσσοντας πολύτιμο φιλανθρωπικό έργο  ο πρόεδρος του Ιδρύματος Μπούμπουρα Παντελής Μπούμπουρας μιλώντας κατά τη διάρκεια της δεξίωσης δεν έκρυψε την περηφάνια του για την εξαιρετική παρουσία του ελληνικού τραγουδιού στο διαγωνισμό της Eurovision.

" Είμαι χαρούμενος που είστε όλοι εδώ και ακόμα περισσότερο γιατί η Demy πέρασε στον τελικό. Ακούγονται πολύ όμορφα και ξεχωριστά λόγια για την συμμετοχή μας και γι' αυτό και είμαστε αισιόδοξοι και για τη βραδιά του τελικού. Η Demy έχει κερδίσει το στοίχημα".

"Η στήριξη του ιδρύματος Μπούμπουρα είναι πολύτιμη. Βοήθησαν ώστε  όλο αυτό το εγχείρημα να είναι δυνατό." εξομολογήθηκε η Demy, ενώ παράλληλα τόνισε πώς ήταν καταλυτική και η ηθική στήριξη.

"Ο κύριος Μπούμπουρας αγαπά πολύ την Ελλάδα. Η φιλοξενία του, τόσο στην Οδησσό, που κάναμε τα γυρίσματα του videoclip, όσο και στο Κίεβο ήταν υπέροχη. Με το γιο του και αντιπρόεδρο του ιδρύματος Σπύρο Μπούμπουρα έχουμε έρθει κοντά δημιουργώντας μία φιλική σχέση με ουσιαστικές βάσεις. Ήταν δίπλα μας με πολύ αγάπη".

Κατά τη διάρκεια της γιορτής που 'μύριζε" Eλλάδα  ο Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος , Σπύρος Μπούμπουρας , τόνισε " Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι υπέροχο συναίσθημα να ξυπνάμε στο Κίεβο και να ακούμε Ελληνικά, να βλέπουμε Έλληνες. Η ελληνική αποστολή μας έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί. Νομίζω πώς όλοι όσοι συμμετέχουν έχουν δώσει το καλύτερο τους εαυτό προκειμένου το αποτέλεσμα το βράδυ του Σαββάτου να είναι όσο το δυνατόν πιό επιτυχημένο

"Ο καταξιωμένος συνθέτης του "This is love",  Δημήτρης Κοντόπουλος δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή του για την ξεχωριστή πορεία του τραγουδιού στην Eurovision του Κιέβου αλλά και την ένθερμη φιλοξενία και υποστήριξη του ιδρύματος Μπούμπουρα:

"Δουλεύουμε επί τρεις μήνες για το διαγωνισμό της Eurovision και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το τραγούδι μας πέρασε στον τελικό. Ελπίζουμε να κάνουμε στον τελικό μία καλή εμφάνιση , να μην υπάρξουν τα τεχνικά προβλήματα που μας έχουν ταλαιπωρήσει με τον ήχο και όχι μόνο. Γενικά δεν είμαστε η μοναδική χώρα που είχε θέματα.  Εύχομαι να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να έχουμε μία καλή εμφάνιση  στον τελικό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και προσωπικά τον κύριο Μπούμπουρα για όλα όσα έκανε για την ελληνική αποστολή. Θα είμαστε πάντοτε δίπλα του να στηρίζουμε το έργο που έχει ξεκινήσει. Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος. Άνοιξε την αγκαλιά του και μας υποδέχθηκε όλους σαν να είμαστε οικογένειά του". 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ