Στο νοσοκομείο για εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς ο Βασίλειος Κωστέτσος -Καλή επιτυχία

Σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς σε ιδιωτική κλινική υποβάλλεται ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Την είδηση έδωσε η Σάσα Σταμάτη στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1. «Θέλω να στείλουμε τη θετική μας ενέργεια στον Βασίλειο Κωστέτσο, γιατί αυτή την ώρα υποβάλλεται σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς σε ιδιωτική κλινική. Ούτε εγώ το ήξερα. ΄Ηταν κάτι που το είχε κρατήσει κρυφό εκείνος. Ξέρεις ο Βασίλειος τα πολύ προσωπικά του θέματα, τα κρατάει να ξέρεις!», είπε. 

 

Αυτή ειναι μια Ομορφη εικόνα που θελω να με συνοδεύει..???Πέρασαν εννέα μήνες....πήγαινε Ελα....& προσπάθησα να μην δείξω...τίποτα...!μέτρησα τους "φίλους" μου....& ηρθε η στιγμή....το Μονο που χρειάζομαι ειναι "Θετική ενέργεια"....Ελπιζω να τα πουμε συντομα απο δω.....την Αγαπη μου?❤️?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos) στις

Ο σχεδιαστής, έγραψε χθες βράδυ στο Instagram, ποστάροντας μια φωτογραφία με λουλούδια: «Αυτή είναι μια όμορφη εικόνα που θέλω να με συνοδεύει..Πέρασαν εννέα μήνες....πήγαινε Ελα....και προσπάθησα να μην δείξω...τίποτα...!μέτρησα τους "φίλους" μου....και ήρθε η στιγμή....το Μόνο που χρειάζομαι είναι "Θετική ενέργεια"....Ελπίζω να τα πούμε σύντομα από δω.....την Αγάπη μου». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ