Πολύνεκρη τραγωδία σε γάμο στην Ινδία: 25 νεκροί- Ανάμεσά τους 5 παιδιά

Η αμμοθύελλα που έπληξε την πολιτεία Ρατζαστάν της Ινδίας προκάλεσε την κατάρρευση τοίχου ύψους 24 μέτρων και το θάνατο τουλάχιστον 25 ανθρώπων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα σε γαμήλια δεξίωση.

Η τραγωδία σημειώθηκε στην πόλη Μπαρατπούρ στην πολιτεία Ρατζαστάν της Ινδίας. Εξαιτίας της σφοδρής αμμοθύελλας, ο τοίχος ενός κτιρίου όπου φιλοξενούνται γαμήλιες δεξιώσεις κατέρρευσε και καταπλάκωσε καλεσμένους σε δεξίωση που εκείνη την ώρα έτρωγαν, σύμφωνα με το hindustantimes.com.

Αμέσως στο σημείο της τραγωδίας κλήθηκαν σωστικά συνεργεία και ο μέχρι στιγμής απολογισμός αναφέρει πως έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 25 άνθρωποι, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά. Υπάρχουν φόβοι πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί γιατί στα ερείπια υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

«Το κτίριο κατέρρευσε εξαιτίας αμμοθύελλας και υπάρχουν άνθρωποι εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως 11 άνδρες, 8 γυναίκες και 4 παιδιά ήταν ανάμεσα στους νεκρούς αλλά στη συνέχεια ο απολογισμός ανέβηκε στους 25, αφού άλλοι δυο άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από τα ερείπια.

28 άνθρωποι τραυματίστηκαν, πολλοί από τους οποίους σοβαρά, και μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ