Η όμορφη ανιψιά- διάδοχος της Λεπέν αποσύρεται από την πολιτική

Η ανιψιά της Λεπέν που θεωρούντα η διάδοχός της, αποσύρεται από την πολιτική. 

Η Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν, που θεωρούνταν ότι θα διαδεχθεί τη θεία της Μαρίν Λεπέν στην ηγεσία του Εθνικού Μετώπου, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την πολιτική.

Σύμφωνα με την Le Parisien, η 27χρονη δήλωσε ότι έκανε μία «προσωπική επιλογή» αποφασίζοντας να αποσυρθεί από την πολιτική σκηνή.

Η Μαριόν Μαρεσάλ έχει ήδη ενημερώσει την Μαρίν Λεπέν, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα.

«Σέβομαι την επιλογή της, ξέρω πόσο απαιτητική μπορεί να είναι η πολιτική ζωή», ήταν το σχόλιο της αρχηγού του Εθνικού Μετώπου όταν έμαθε την απόφαση της ανιψιάς της.

Επειτα από την ήττα της Λεπέν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, υπήρξαν φήμες ότι μπορεί η Μαριόν Μαρεσάλ να προσπαθούσε να αναλάβει την ηγεσία του κόμματος ενόψει των βουλευτικών εκλογών στη χώρα. Ομως, σύμφωνα με την Le Parisien, εκείνη επέμεινε ότι ποτέ δεν σκόπευε να μείνει στην πολιτική σε όλη τη ζωή της.

Προεκλογικά, ο Ζαν Μαρί Λεπέν, ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου, είχε δηλώσει ότι η κόρη του ήταν ακατάλληλη για πρόεδρος και εξέφρασε τη λύπη του γιατί δεν είχε επιλεγεί ως υποψήφια η Μαριόν Μαρεσάλ, ενισχύοντας τις φήμες ότι η τελευταία μπορεί να διεκδικούσε την ηγεσία του κόμματος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ