Η κατάθεση της φοιτήτριας για τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του 52χρονου βασανιστή της: Είναι τελικά τυφλός;

Συνεχίζουν να σοκάρουν το πανελλήνιο τα νέα στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα σχετικά με την όμηρο φοιτήτρια που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον 52χρονο.

Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ υποστηρίζουν πως πιθανότατα θα την σκότωνε μετά το βασανιστήριο, ώστε να μην μιλήσει σε κανέναν για το τι υπέστη, ενώ παραλληλα εκφράζουν αμφιβολίες για το αν και κατά πόσο είναι ανάπηρος ο 52χρονος.

Εκτιμούν πως τα σχετικά έγγραφα του 52χρονου είναι πλαστά, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει έγγραφο στη δικογραφία που να πιστοποιεί την αναπηρία του.
 

Η συγκλονιστική κατάθεση της φοιτήτριας

Η 20χρονη φοιτήτρια θύμα του 52χρονου που ζούσε στο υπόγειο διαμέρισμα στη Δάφνη,κατέθεσε ότι την βίασε, αφού πρώτα την αιφνιδίασε και της έβαλε αναισθητικό στο πρόσωπο.

«Ηταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. 

Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. 

Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο...».
 

Αξιωματικοί ΕΛΑΣ: Είδαμε το βίντεο, ήταν φρίκη!

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που είδαν το βίντεο από την κάρτα μνήμης στα γυαλιά-κάμερα με τα οποία βιντεοσκοπούσε τις ανομολόγητες πράξεις του στη νεαρή κοπέλα, έχουν συγκλονιστεί.

«Φρίκη!» λένε και εξηγούν «ο άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά την κοπέλα επί 24 ώρες με ερωτικά βοηθήματα.

Την ξυλοκοπούσε στο πρόσωπο και το σώμα με χαστούκια και γροθιές και όταν η φοιτήτρια συνέρχονταν την αναισθητοποιούσε ξανά».

Σύμφωνα με αξιωματικούς που ασχολούνται με την υπόθεση και ο ίδιος ο 52χρονος είχε γρατζουνιές από την πάλη που προηγήθηκε με την κοπέλα, πριν λιποθυμήσει από το αναισθητικό. 

Η άτυχη φοιτήτρια φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο από την συνεχή χρήση αιθέρα που έκανε ο βασανιστής της προκειμένου να την έχει σε καταστολή και να προβαίνει στις αρρωστημένες πράξεις του.

Κυνικός ο 52χρονος: Είχαμε σχέση, ήταν το φετίχ της

"Τι έκανα ρε παιδιά; ΑΜΕΑ είμαι. Είχαμε σχέση με την κοπέλα" ήταν τα λόγια του 52χρονου που κατηγορείται ότι βίασε την 20χρονη φοιτήτρια στη Δάφνη, την ώρα που οδηγείτο στον ανακριτή.

«Αυτό ήταν το φετίχ της» δήλωσε ο κατηγορούμενος βγαίνοντας από την εισαγγελία, επιχειρώντας να δικαιολογήσει ότι η 20χρονη βρέθηκε δεμένη. 

Όπως είπε, η κοπέλα «ήταν με τη θέληση της» στο σπίτι του.

Σε ερώτηση γιατί έκλαιγε και υπέφερε το κορίτσι απάντησε: «Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί»."

Ο 52χρονος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμό κατ εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα), επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Οδηγήθηκε για να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ