Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Survivor: Ποιoς βεβαιώνει ότι οι κοπέλες ζητάνε ρούχα που έχει φορέσει ο Αγγελόπουλος και του δίνουν όλη τους την πρόικα! -Βίντεο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γωστός με το όνομα Ντάνος, είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του Survivor.

Κυρίως για τις γυναίκες, πολλές από τις οποίες παρακολουθούν το παιχνίδι για τα μάτια του και μόνο.
Την αγάπη των κοριτσιών για τον Ντάνο επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα, Βασίλης Αδαμάκης, αποκαλύπτοντας πως τον πλησιάζουν γυναίκες και του ζητάνε ρούχα που έχει φορέσει ο Αγγελόπουλος. 

«Ο Γιώργος είναι ένα αυθεντικό παιδί, πάρα πολύ καλό παιδί, ο χαρακτήρας του είναι ακριβώς όπως φαίνεται, δεν προσποιείται σε καμία περίπτωση, κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, το κάνει πάντα με τη θέλησή του και ομαδικά. Εγώ δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι ο Γιώργος προσπάθησε να κάνει ο,τιδήποτε για τον εαυτό του και μόνο. Πιστεύω ότι για πολλούς και διάφορους λόγους εκεί μέσα παίζονται πολλά παιχνίδια. Τον προτείνουν συνέχεια ενώ είναι ο καλύτερος παίκτης. Το παρακολουθώ κι εγώ. Θέλω να το πάρει ο Γιώργος γιατί το αξίζει. Είναι πολύ αυθεντικό παιδί και χαρακτήρας χαμηλών τόνων. Εδώ στην ομάδα είχε ακριβώς την ίδια λειτουργία: βοηθούσε, έτρεχε πάνω κάτω… Αυτό που κάνει το κάνει με την ψυχή του, θέλει να είναι νικητής», λέει στην εκπομπή Happy Day. 

Στη συνέχεια αναφέρεται και στο γυναικείο φύλο στο οποίο ο δημοφιλής παίχτης έχει μεγάλη απήχηση:

«Καλό είναι να προσέχει τις γυναίκες λίγο ο Γιώργος. Ωραίος άντρας είναι, αρσενικός, αυθεντικός… Έρχονται κοπέλες και ζητάνε ρούχα που έχει φορέσει. Με είχε πάρει μια κοπέλα και μου έλεγε ότι θέλω να τον αγκαλιάσω, να τον γνωρίσω, ότι έχει και περιουσιακά στοιχεία, ότι θα τα πάρει όλα ο Γιώργος. Ο Γιώργος είναι αυτός που είναι και την εκλεκτή της καρδιάς του θα τη βρούμε στη συνέχεια».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ