Ζώδια: Τι λένε οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο 2017

Ο Ερμής και η Αφροδίτη κινούνται πλέον σε ορθή πορεία και στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, απελευθερώνονται από τη σκιά τους, επαναφέροντας την καλή επικοινωνία και το αρμονικό κλίμα στις σχέσεις...

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11 Μαΐου, αν και κορυφώνεται σε δύσκολο για τη Σελήνη ζώδιο, δέχεται ως επί το πλείστον θετικές επιρροές, ενώ η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων στις 25 Μαΐου, μας βάζει σιγά σιγά στο επικοινωνιακό και εξωστρεφές κλίμα του καλοκαιριού, τονίζοντας την ανάγκη για φλερτ και παιχνίδι.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο: 

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου όλο το μήνα, φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Μετά από μια μακρά περίοδο επαναξιολόγησης προσώπων και καταστάσεων, οι σχέσεις που κατάφεραν να παραμείνουν στη ζωή σου αρχίζουν να κυλούν πιο ομαλά, ενώ όσες εκπρόσωποι του ζωδίου έκλεισαν κάποιους συναισθηματικούς κύκλους, τώρα αρχίζουν να καλοδέχονται νέες ερωτικές ευκαιρίες. Ειδικά, στις 12 Μαΐου που κορυφώνεται ένα τρίγωνο μεταξύ του κυβερνήτη σου, του Άρη από τους Διδύμους με το Δία από το Ζυγό, είναι πολύ πιθανό να έρθει μία πολλά υποσχόμενη γνωριμία στο δρόμο σου που θα αλλάξει τη ζωή σου. Παράλληλα, ο Ερμής κινείται σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου από τις 3 έως τις 15 του μήνα, βοηθώντας σε να αποκαταστήσεις και οποιαδήποτε παρεξήγηση δημιουργήθηκε ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ το εξάγωνο Άρη - Ουρανού που σχηματίζεται στις 31 Μαΐου, κλείνει το μήνα σου με εκπλήξεις που σε αναζωογονούν και σε ενθουσιάζουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά από ένα κρίσιμο διάστημα που διένυσες στα αισθηματικά σου, τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν νέα τροπή. Οτιδήποτε σε απασχόλησε στα τέλη του Απριλίου, ολοκληρώνεται στην Πανσέληνο της 11ης Μαΐου, ένα θετικό φεγγάρι που θα κλείσει με ευνοϊκό τρόπο πρακτικά ζητήματα που αφορούν στη σχέση σου. Για όσες εκπρόσωπους του ζωδίου τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά στα αισθηματικά τους, η Πανσέληνος αυτή τις βοηθά να κλείσουν τον κύκλο αυτόν, να δυναμώσουν και να αρχίσουν να μετασχηματίζουν την οπτική τους. Στη συνέχεια, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 15 του μήνα, επαναφέροντας την καλή επικοινωνία στη σχέση σου και βοηθώντας εσένα και το ταίρι σου να δρομολογήσετε οποιαδήποτε εκκρεμότητα αναβλήθηκε, ενώ το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα στις 28 Μαΐου και το τρίγωνό του με τον Πλούτωνα στις 31, ενδέχεται να φέρουν μία άκρως ρομαντική γνωριμία στη ζωή σου που θα αλλάξει τα δεδομένα σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ανήκεις σε ένα από τα ζώδια - πρωταγωνιστές του μήνα, καθώς ο Άρης κινείται στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκειά του φέρνοντας σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις σου, ενώ από την άλλη σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, ένα φεγγάρι που σε σπρώχνει να κάνεις μια νέα αρχή. Στις 11 και στις 12 του μήνα, ο Άρης σχηματίζει όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Δία, η πρώτη δυσμενής η δεύτερη ευνοϊκή, κάτι που φανερώνει πως ενδεχομένως σε απασχολούν δύο ερωτικές ιστορίες που η μία παρουσιάζει θετικές εξελίξεις και η άλλη αρνητικές ή πως γενικά, βρίσκεσαι ανάμεσα σε ένα δίπολο σχετικά με μία απόφαση για το ερωτικό σου μέλλον που σε βασανίζει. Το τρίγωνο Κρόνου - Ουρανού όμως που κορυφώνεται στις 19 Μαΐου, σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις το στόχο και να αφομοιώσεις τα μαθήματα που έλαβες το προηγούμενο διάστημα, αξιοποιώντας τα προς όφελός σου. Αυτό ενισχύεται την επόμενη μέρα, οπότε με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου ξεκινά ο γενέθλιος μήνας σου και οι πιο σημαντικές εξελίξεις της χρονιάς. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 25 Μαΐου, εκκινεί και επίσημα αυτό το διάστημα και είτε ανήκεις στις δεσμευμένες είτε όχι, ξεκινά μια νέα περίοδος για τα αισθηματικά σου, στην οποία βέβαια, όπως μαρτυρά η αντίθεση Άρη - Κρόνου, δεν θα χωρούν επιπολαιότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πλανητικές όψεις του μήνα ευνοούν ιδιαίτερα τα αισθηματικά σου και παράλληλα σε προετοιμάζουν για θεαματικές αλλαγές που θα ξεκινήσουν την περίοδο των γενεθλίων σου. Αρχικά, ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου σχηματίζει ευνοϊκές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα στις 4 και στις 9 Μαΐου, οι οποίες φέρνουν νέες, πολλά υποσχόμενες γνωριμίες, αλλά και αποκατάσταση σχέσεων που παρουσίαζαν σκαμπανεβάσματα. Παράλληλα, η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού που κορυφώνεται στις 11 Μαΐου, φέρνει έντονα πάθη στις singles και το ενδεχόμενο μιας επισημοποίησης ή και εγκυμοσύνης στις δεσμευμένες. Η όψη που χρειάζεται να προσέξεις, είναι ένα τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 25 Μαΐου, η οποία μπορεί να φέρει κάποια ένταση στη σχέση σου ή εμπόδια στην κατάκτηση ενός πρόσωπου που σε ιντριγκάρει. Όμως, στο τέλος του μήνα η συμμετοχή του Ερμή από το φιλικά προσκείμενο ζώδιο του Ταύρου σε ευνοϊκές για τα ερωτικά σου όψεις, φανερώνει πως η περίοδος αυτή κλείνει ομαλά για τις δεσμευμένες και πως ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τις singles.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας αυτός και οι πλανητικές όψεις που τον συνοδεύουν, σταθεροποιούν τις σημαντικές σου σχέσεις, ενώ φέρνουν και νέες ερωτικές ευκαιρίες στις singles. Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 11ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, φαίνεται πως η κοινωνικότητά σου θα βρίσκεται στα ύψη και πως ο κοινωνικός σου περίγυρος θα αποτελεί πηγή ερωτικών περιπετειών. Στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου σχηματίζεται και η Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία δεν αποκλείεται να σου φέρει μία νέα γνωριμία ή μία εξέλιξη με ένα πρόσωπο για το οποίο τρέφεις αισθήματα και κινείται ανάμεσα στις φιλικές σου παρέες. Γενικά, γνωρίζεις κόσμο, πολλαπλασιάζεις τις επαφές σου, ταξιδεύεις και φλερτάρεις το μήνα αυτό, ανανεώνοντας τη διάθεση και την ψυχολογία σου. Από την άλλη, στις 19 Μαΐου σχηματίζεται το δεύτερο τρίγωνο μεταξύ του Κρόνου με τον Ουρανό, μια όψη που κορυφώθηκε ακόμη μία φορά τα περασμένα Χριστούγεννα και φαίνεται να σταθεροποιεί και να εξελίσσει το δεσμό σου, φέρνοντας ακόμη και επισημοποιήσεις σε μακροχρόνιες σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του μήνα η προσοχή σου είναι στραμμένη σε επαγγελματικά ζητήματα, φαίνεται πως λαμβάνουν χώρα εξελίξεις και στα αισθηματικά σου που σε ανανεώνουν. Αρχικά, ο Ήλιος που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 20 Μαΐου, σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, οι οποίες φέρνουν όμορφα συναισθήματα στη σχέση σου αλλά και νέες ερωτικές ευκαιρίες σε όσες δεν διατηρούν μόνιμο δεσμό. Τις ίδιες όψεις πραγματοποιεί και ο Ερμής από την ίδια θέση στα τέλη του μήνα, πολλαπλασιάζοντας τα ενδεχόμενα να μπει στη ζωή σου ένα πρόσωπο που θα ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και τη ρομαντική σου διάθεση στα ύψη ή να δεχθείς μία πρόταση από το ταίρι σου που θα βαθύνει τα συναισθήματα που υπάρχουν μεταξύ σας. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι η πορεία του Ερμή έως τις 15 και της Αφροδίτης για όλον το μήνα στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, διελεύσεις που ναι μεν φέρνουν πάθος και αυξημένη σεξουαλικότητα, όμως είναι πιθανό να μπερδέψουν το παρόν με το παρελθόν, κάτι που στη συνέχεια θα έχει επιπτώσεις στην πορεία των αισθηματικών σου.

ΖΥΓΟΣ

O Μάιος αποτελεί έναν μήνα, κατά τη διάρκεια του οποίου θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή. Και αυτό, γιατί μετά από μια μακρά περίοδο ανακατατάξεων, επαναξιολόγησης και αναθεωρήσεων σε θέματα σχέσεων, οι πλανήτες πλέον κινούνται σε ορθή τροχιά και εσύ απολαμβάνεις το καλό κλίμα και τις ευχάριστες εξελίξεις που περίμενες. Ο Ερμής κινείται σε ορθή πορεία στον Κριό έως τις 15 Μαΐου, αποκαθιστώντας την επικοινωνία στη σχέση σου και βοηθώντας εσένα και το ταίρι σου να δρομολογήσετε θέματα που σας είχαν πονοκεφαλιάσει, ενώ ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη, κινείται επίσης στον Κριό για όλο το μήνα, φέρνοντας ρομαντισμό και μπόλικο πάθος μεταξύ σας. Παράλληλα, το τρίγωνο Κρόνου - Ουρανού στις 19 Μαΐου, ίσως φέρει και επισημοποιήσεις σχέσεων ή κάποιο ξαφνικό νέο που αλλάζει άρδην το σκηνικό και θέτει ένα νέο ξεκίνημα στο δεσμό σου. Από την άλλη, όσες εκπρόσωποι του ζωδίου τερμάτισαν έναν δεσμό, τώρα ανοίγουν τα φτερά τους για νέες περιπέτειες και μάλιστα έλκοντας πολλούς θαυμαστές και υποψήφιους συντρόφους που έρχονται για να μείνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας ιδιαίτερα θετικός μήνας για τα αισθηματικά σου κατέφθασε. Ο Μάιος υπόσχεται πολλές και ενδιαφέρουσες εξελίξεις για τις ερωτικές σου υποθέσεις και ίσως φέρει και ένα καινούριο, μεγάλο έρωτα στο δρόμο σου. Αρχικά, ο Ήλιος κινείται απέναντι από το ζώδιό σου έως τις 20 Μαΐου, σχηματίζοντας μόνο θετικές όψεις, κάτι που φανερώνει πως το κλίμα στη σχέση σου είναι αρμονικό και ο σύντροφός σου αποτελεί μία σταθερά στη ζωή σου. Οι singles δέχονται ερωτικές προτάσεις και προσελκύουν νέα υποψήφια ταίρια, ενώ ειδικά η Πανσέληνος της 11ης Μαΐου που σχηματίζεται στο ζώδιό σου, φέρνει έντονα πάθη και συναισθηματικές εξομολογήσεις. Παράλληλα, ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ταύρου στις 15 του μήνα, φέρνοντας εξελίξεις που αφορούν στο ταίρι σου, ενώ παράλληλα σε βοηθά να τακτοποιήσεις οποιαδήποτε πρακτική εκκρεμότητα ή σχέδιο είχε αναβληθεί αναφορικά με την πορεία της σχέσης σου. Οι όψεις που σχηματίζει δε, με Ποσειδώνα και Πλούτωνα στις 28 και στις 31 του μήνα, φέρνουν κάποια πολύ καλά νέα αλλά και ερωτικές συναντήσεις για τις singles, που θα τους μείνουν αξέχαστες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εξελίξεις στα αισθηματικά σου συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και αυτόν το μήνα, αν και πλέον παρουσιάζουν τα πρώτα σημάδια ισορροπίας. Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον Κριό ενώ στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου κινείται πλέον σε ορθή πορεία και η Αφροδίτη, κάτι που βάζει ένα τέλος σε παρελθοντικές επιστροφές, φέρνει νέα πρόσωπα στο δρόμο σου και εξελίσσει σχέσεις και γνωριμίες που υπάρχουν ήδη στη ζωή σου. Η αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός σου επανέρχονται δυναμικά και η σεξουαλικότητά σου είναι ανεβασμένη στα ύψη. Παράλληλα, αν είσαι δεσμευμένη σε απασχολούν θέματα παιδιών ενώ δεν αποκλείεται να έρχεται μία εγκυμοσύνη ή να δρομολογείται η επισημοποίηση της σχέσης σου, ειδικά κοντά στις 19 Μαΐου, με την κορύφωση του τριγώνου Κρόνου - Ουρανού και στη συνέχεια με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων στις 25 του μήνα. Επίσης, πολλές εκπρόσωποι του ζωδίου είναι πιθανό να συνάψουν μία νέα σχέση το διάστημα αυτό, η οποία θα εμπεριέχει σταθερότητα και διάρκεια. Οι μόνες όψεις που χρειάζονται προσοχή, είναι το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα και η αντίθεση Άρη - Κρόνου στις 11 και στις 29 Μαΐου αντίστοιχα, οι οποίες ίσως φέρουν δοκιμασίες, εμπόδια ή απογοητεύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Μάιος είναι ένας έντονος μήνας για τα αισθηματικά σου, κατά τον οποίο θα σου παρουσιαστούν αρκετές ερωτικές ευκαιρίες. Με τον Ήλιο να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 5ο ηλιακό σου οίκο έως τις 20 του μήνα και τον Ερμή να περνά στην ίδια θέση από τις 15 και μετά, φαίνεται πως η αισθαντικότητα και η ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση κυριαρχούν και είτε γνωρίζεις ένα νέο πρόσωπο που σε κάνει να το ερωτευτείς είτε υπάρχουν εξελίξεις σε μία πρόσφατη γνωριμία σου που σε βάζουν για τα καλά στο ερωτικό παιχνίδι. Οι όψεις που σχηματίζουν οι Ήλιος και Ερμής στις αρχές και στα τέλη του μήνα, εντείνουν ακόμη περισσότερο τα παραπάνω σενάρια, ενώ δεν αποκλείεται να φέρνουν και σημαντικές εξελίξεις στις ζωές των δεσμευμένων, μέσα από επισημοποιήσεις ή απόκτηση απόγονων. Οι μόνες όψεις που χρειάζονται προσοχή, είναι αυτές που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον Κριό με τους Δία και Πλούτωνα στις 19 και στις 25 του μήνα, οι οποίες ίσως να φέρουν κάποιες εντάσεις στις ζωές των δεσμευμένων, διαταράσσοντας τουλάχιστον προσωρινά, τις ισορροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Μάιος αποτελεί έναν ελπιδοφόρο και άκρως ανανεωτικό μήνα για τα αισθηματικά σου. Καταρχάς, ο Άρης κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 5ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, φέρνοντας έντονο φλερτ, νέες γνωριμίες και νύχτες πάθους στις singles. Ειδικά, στις 12 Μαΐου που συναντά το Δία σε όψη τριγώνου, ίσως να έρθει ένας μεγάλος έρωτας στη ζωή σου που θα αλλάξει ολόκληρη την κοσμοθεωρία σου, ενώ το σενάριο αυτό εντείνεται ακόμη περισσότερο στις 25 του μήνα, με τη Νέα Σελήνη να κορυφώνεται επίσης σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το λεγόμενο "δίπορτο", αφού τα ενδεχόμενα να υπάρχουν παραπάνω από ένας υποψήφιοι σύντροφοι στη ζωή σου το διάστημα αυτό, είναι αυξημένα. Και οι δεσμευμένες όμως δεν μένουν παραπονεμένες τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης, αφού το πλανητικό σκηνικό είναι πιθανό να φέρει μια πρόταση επισημοποίησης από το ταίρι τους ή ακόμη και την έλευση μιας εγκυμοσύνης ή την απόκτηση ενός απόγονου!

ΙΧΘΥΣ

Αν και φαίνεται πως αυτόν το μήνα αντιμετωπίζεις αρκετή πίεση από άλλους τομείς της ζωής σου (επαγγελματικά, οικογενειακά), θα υπάρχουν κάποιες περίοδοι που θα αποτελούν στιγμές χαράς και μικρών απολαύσεων που θα γεμίζουν τις μπαταρίες σου. Αρχικά, ο Ήλιος από το φιλικό για σένα ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζει ευνοϊκές όψεις με τον κυβερνήτη σου και με τον Πλούτωνα στις 4 και στις 9 Μαΐου αντίστοιχα, βοηθώντας σε να οργανώσεις σχέδια και κοντινές αποδράσεις με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι single, να αφεθείς στο φλερτ και να καλωσορίσεις νέες γνωριμίες που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα και θα σε ωθήσουν να αφήσεις στην άκρη τις υποχρεώσεις. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή επίσης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15 του μήνα, σε κάνει επικοινωνιακή και σε βοηθά να εκφράσεις τα θέλω και τις επιθυμίες σου είτε στο ταίρι σου είτε σε αυτόν που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου. Το βέβαιο πάντως είναι, πως αυτός ο μήνας αποτελεί την προετοιμασία μία ιδιαίτερα ερωτικής περιόδου που ακολουθεί λίγο παρακάτω και που χρειάζεται να κλείσεις κάποιες άλλες υποθέσεις σου, προκειμένου να την απολαύσεις.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ