Ποιοι είναι οι άπιστοι του ζωδιακού κύκλου; Από εκεί που δεν το περιμένετε ...

«Αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις». Αν και η χιλιοειπωμένη αυτή ατάκα θα μπορούσε να είναι μέρος μιας πολύ κακής επιθεώρησης, δυστυχώς πολλοί είναι εκείνοι (εσείς που το ζητήσατε, το ξέρετε) που είναι επιρρεπείς στην απιστία.

«Αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις». Αν και η χιλιοειπωμένη αυτή ατάκα θα μπορούσε να είναι μέρος μιας πολύ κακής επιθεώρησης, δυστυχώς πολλοί είναι εκείνοι (εσείς που το ζητήσατε, το ξέρετε) που είναι επιρρεπείς στην απιστία.



Επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, καλό είναι να γνωρίζετε ποια ζώδια, εν δυνάμει, μπορεί να σας «παραμυθιάσουν» τόσο, που δε θα προλαβαίνετε να μετράτε …τις απιστίες τους. Εάν πάλι ανήκετε στην αντίπερα όχθη, του θύτη- προσέχετε για να έχετε. Ποιοι είναι λοιπόν οι «wanna be cheaters» του ζωδιακού κύκλου, σύμφωνα με το clickatlife.gr;

Κριός

Πιστεύετε δεν πιστεύετε στα ζώδια, είναι δευτερεύουσας σημασίας, ειδικά αφού συνεχίζετε να διαβάζετε αυτό το κείμενο. Αν είστε Κριός μάλιστα, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή…για τους άλλους. Και ο λόγος είναι ότι εσείς Κριοί είστε περισσότερο ενθουσιώδεις από ό,τι θα μπορούσε να αντέξει κάποιος.

Λίγο το εγώ, λίγο η ανάγκη προσοχής, άντε και ο τομέας της αυτοεκτίμησης, το ζήτημα είναι ότι όταν δεν είστε στα καλά σας, «γραπώνεστε» από όποιον βρείτε και όταν αποκαταστήσετε τον πληγωμένο σας εγωισμό (παραδεχτείτε το) προχωράτε παρακάτω, αφήνοντας πίσω τα θύματά σας. Αυτό μπορεί να μη σας κάνει «άπιστους» αλλά (μεταξύ μας) δεν είστε και οι πιο έμπιστοι στον τομέα σχέσεις…εκτός και αν κυνηγάτε συνεχώς το θύμα σας. Αν πάλι καταλάβετε ότι σας κοροϊδεύουν, ανταποδίδετε τα ίσα.




Ταύρος

Τα κέρατα είναι το σήμα κατατεθέν του Ταύρου και αυτό λέει πολλά, ειδικά μάλιστα αν το έτερόν σας ήμισυ έχει αποδειχτεί άπιστο. Αρπάζετε την ευκαιρία πάλι από τα κέρατα (το απαιτεί το θέμα εξάλλου) και αναζητάτε νέες περιπέτειες.

Αν όμως κατά τη διάρκεια της απιστίας αισθανθείτε αυτό το «κάτι», λίγη τρυφερότητα, ένα άγγιγμα ή λίγη περισσότερη προσοχή τότε είστε έτοιμοι να παραδοθείτε ακόμη μία φορά. Με απλά λόγια, η απιστία για σας υπάρχει για να ικανοποιείτε την εσωτερική ανάγκη για συντροφικότητα.

Δίδυμος

Για τον Δίδυμο, ο πόθος δεν είναι το κίνητρο. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που επιδίδεστε περισσότερο σε …πνευματική παρά σε σαρκική απιστία. Μην κάνετε το λάθος και παραμελήσετε τον Δίδυμο, γιατί μάλλον θα το μετανιώσετε. Όταν ένας Δίδυμος νιώθει παραμελημένος είναι η κατάλληλη στιγμή για να απιστήσει. Η ευθύνη δική σας.



Καρκίνος

Ο ορισμός της πίστης και των τύψεων για τον ζωδιακό κύκλο. Μόνο και μόνο αυτά τα δύο στοιχεία κάνουν τον Καρκίνο αφοσιωμένο για πάντα. Οι Καρκίνοι είναι επιρεπείς στα ρομάντζα και τους έρωτες και δεν αφήνουν περιθώρια (στον εαυτό τους) για περιπέτειες της μιας (ή και παραπάνω) νύχτας. Αν είστε σε σχέση με Καρκίνο, είστε αρκετά ασφαλείς στο θέμα απιστία, αλλά έχετε και τα μάτια σας ανοιχτά.

Λέων

Ο δυναμισμός του ισχυρού και η ανάγκη να είναι το κέντρο της προσοχής, δεν είναι τα στοιχεία εκείνα του χαρακτήρα που εγγυώνται μία ήρεμη, οικογενειακή ζωή. Από την άλλη βέβαια, τα φαινόμενα απατούν και λίγοι Λέοντες είναι οι αρκετά ενθουσιώδεις με το…άθλημα.

Ωστόσο, η ιδέα και μόνο ότι είναι οι σπουδαιότεροι εραστές του κόσμου, τους «πιέζει» να το αποδείξουν. Προσοχή: Ο Λέων είναι ιδιαίτερα ευάλωτος σε μια κρίση μέσης ηλικίας. Αφήστε να περάσει το φλέγον διάστημα και τα λέτε….μετά.



Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένας ακόμη εν δυνάμει συναισθηματικός θύτης. Όπως και ο Δίδυμος δε μπαίνει στον κόπο της σαρκικής αλλά περισσότερο της πνευματικής απιστίας, άρα από αυτήν την άποψη είστε σχεδόν ακίνδυνος.

Μάλιστα, το κίνητρο για έναν Παρθένο να οδηγηθεί στην απιστία είναι ότι έχουν περάσει… χρόνια προσπάθειας, προκειμένου να κάνει τη σχέση του λειτουργική, αλλά …μάταια. Και επειδή «το πολύ το Κύριε ελέησον, το βαριέται και ο παπάς», όπως λέει και ο σοφός λαός, η απιστία είναι το επόμενο βήμα.

Ζυγός

Στον Ζυγό αρέσει να ικανοποιεί και να ικανοποιείται…η ισορροπία και η δικαιοσύνη εξάλλου είναι χαρακτηριστικά του γνωρίσματα. Έχει υψηλή αίσθηση της τήρησης των αρχών του, βλέπει τη δέσμευση σοβαρά και άλλα τέτοια τετριμμένα κάνουν τον Ζυγό σχεδόν «πιστό».

Αν είστε Ζυγός, θέλετε προσοχή και αγάπη, που αν δεν σας δοθεί, θα την αναζητήσετε αλλού (και όχι άδικα). Αν πάλι είστε σε σχέση με Ζυγό και σκέφτεστε να τον απατήσετε, μην ξεχάσετε ποτέ ότι μπορεί οι Ζυγοί να παραμυθιάζονται με ιστορίες αιώνιας αγάπης, αλλά αυτός είναι ακριβώς και ο λόγος που δε συγχωρούν την απιστία.



Σκορπιός

Οι παθιασμένοι και μυστηριώδεις Σκορπιοί έχουν κακή φήμη στον τομέα της απιστίας. Οι Σκορπιοί εμπίπτουν στην κατηγορία «ανάγκη για ενθουσιασμό». Τους αρέσει η ίντριγκα των παράνομων δραστηριοτήτων, έχουν έντονες σωματικές ορέξεις και κάπου εκεί μπορούν να παρεκκλίνουν. Έχετε υπόψη σας όμως, ότι όσο εύκολο είναι για έναν Σκορπιό να χάσει τον έλεγχο και να απιστήσει, το ίδιο εύκολο είναι να χάσει τον έλεγχο όταν τον απατήσουν.

Τοξότης

Ο Τοξότης χρειάζεται ενθουσιασμό και πάντα έχει την απορία «λες να υπάρχει κάτι καλύτερο;». Στην πιθανότητα και μόνο μίας παθιασμένης περιπέτειας, που καραδοκεί κάπου εκεί έξω, ένα απλό φλερτ μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κάτι περισσότερο. Βέβαια, οι Τοξότες πανικοβάλλονται όταν το πράγμα σοβαρεύει και αυτό αποτελεί έναν βασικό λόγο, γιατί προσπαθούν διακαώς να είναι ολόσωστοι σε μία σχέση.



Αιγόκερως

Η θεία δίκη του Αιγόκερου είναι η αυτοεκτίμηση. Το απαγορευμένο τους εξιτάρει και η ιδέα του συναρπαστικού τους βάζει εν δυνάμει, στην κατηγορία των άπιστων. Οι περισσότεροι Αιγόκεροι, ωστόσο, βασανίζονται από ενοχές και τύψεις, τις οποίες όμως μπορούν να ελέγξουν για να ζήσουν το «απαγορευμένο» πάθος τους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι θέλουν πάντα να αισθάνονται ότι κάποιος τους χρειάζεται και συχνά καταλήγουν να είναι τα «θύματα» της απιστίας. Με εμφανή ροπή στον ρομαντισμό, αρνούνται να δεχτούν ότι δε ζουν σε ταινία όπου ο έρωτας πάντα νικά και είναι αιώνιος και έτσι είναι οι νούμερο ένα υποψήφιοι στον τομέα της πνευματικής, συναισθηματικής, σωματικής και κάθε είδους εξαπάτησης.



Ιχθύς

Το κίνητρο για τον Ιχθύ είναι η αυτοεκτίμηση. Όπως ο Λέων, θα μπορούσε να παρασυρθεί σε μια κατάσταση κρίσης μέσης ηλικίας, όταν συνειδητοποιεί ότι η ζωή είναι μικρή, αλλά από την άλλη όπως και ο Σκορπιός, ο Ιχθύς είναι ευάλωτος στο μυστήριο και τα απαγορευμένα. Αν και στην ουσία είναι ρομαντικοί χαρακτήρες, μην απορήσετε αν ξαφνικά αναζητήσουν νέα, μοιραία πάθη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ