Θεσσαλονίκη: Γιατρός κατηγορείται ότι σκότωσε την ερωμένη του εντός του νοσοκομείου

Ένας 38χρονος αγγειοχειρουργός συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δολοφονία 36χρονης γυναίκας, το άψυχο σώμα της οποίας βρέθηκε σε απόκρημνη περιοχή στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Η άτυχη γυναίκα - γεωργιανής καταγωγής και μητέρα τριών παιδιών - αγνοείτο από την προηγούμενη Πέμπτη, ενώ φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με τον φερόμενο ως δράστη. Κατά την εξέταση του πτώματος ανιχνεύθηκε δόση αναισθητικού φαρμάκου, ενώ ο ιατροδικαστής εντόπισε και προθανάτια τραύματα στους γλουτούς κι άλλα μέρη του σώματος. Μάλιστα το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη λόγως της έκθεσης στον ήλιο. 

 Η 36χρονη εκτιμάται ότι μία μέρα πριν δηλωθεί η εξαφάνισή της από τον σύζυγό της, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη μικροεπέμβαση στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο. Την επέμβαση επρόκειτο να κάνει ο 38χρονος γιατρός, με τον οποίο επικοινωνούσε συστηματικά μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τηλεφωνικά, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΑΠΕ. 

Οι συνομιλίες που είχε ο ίδιος με την 36χρονη στο facebook ήταν αρκετές για να αποδείξουν ότι μεταξύ τους υπήρχε ερωτική σχέση, η οποία δεν πήγαινε καλά.

 Αναλύοντας το υλικό από το κύκλωμα καμερών στο χώρο εργασίας του, φαίνεται ότι ο γιατρός «φόρτωσε» το άψυχο κορμί της γυναίκας στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην πίσω πλευρά του «Ιπποκράτειου», όπου εργαζόταν. Από κει κι έπειτα, εκτιμάται ότι ο φερόμενος ως δράστης αναζητούσε σημείο να εναποθέσει το πτώμα. Το κινητό του όμως φαίνεται να τον πρόδωσε, καθώς το στίγμα του εντοπίστηκε στην περιοχή μεταξύ Παλιουριού και Νέας Σκιώνης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Στην ίδια περιοχή βρέθηκε και το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

 Για την υπόθεση ενημερώθηκε η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και δόθηκε εντολή για την έκδοση εντάλματος σύλληψης. Τελικά ο 38χρονος συνελήφθη στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, κατηγορούμενος για «ανθρωποκτονία από πρόθεση» και «περιύβριση νεκρού» - πράξεις για τις οποίες καλείται να λογοδοτήσει σε ανακριτή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ