Conde Nast Traveller: Το Nammos στη Μύκονο το καλύτερο beach bar του 2017 στον κόσμο -Να γιατί

Το περίφημο Nammos beach bar της Μυκόνου είναι το καλύτερο στον κόσμο πλέον και με την υπογραφή του Conde Nast Traveller.

Το διάσημο ταξιδιωτικό περιοδικό δημοσίευσε τη χρυσή του λίστα με τα καλύτερα beach clubs του κόσμου για το 2017και το Nammos βρίσκεται στην κορυφή.

Οπως αναφέρει το CNTraveller, «παρά τις νέες αφίξεις στο νησί τα τελευταία χρόνια, το Nammos ανανεώνεται συνεχώς.

Πέρυσι, δημιουργήθηκαν τέσσερις καμπάνες των 5.000 δολαρίων ευρώ την ημέρα, με ένα γεύμα επτά πιάτων για έξι άτομα, αποκλειστική χρήση ενός τεράστιου υδρομασάζ και ενός μπάτλερ».

Την ίδια ώρα, το Nammos ξέρει πως «να διασκεδάζει με γεύματα να “γλιστράνε” μέσα σε απίστευτα πάρτι με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Τα θαλασσινά προέρχονται από μια βάρκα που δουλεύει σχεδόν αποκλειστικά για το κλαμπ, ενώ υπάρχει και το κρέας Kobe», σημειώνει ακόμη.

«Για όσους δεν τρελαίνονται να κατέβουν στην Ψαρού από τον δρόμο μπορούν να αγκυροβολήσουν το γιοτ, όπως η Μαράι Κάρει, ή καλύτερα να χρησιμοποιήσουν το ελικοδρόμιο», καταλήγει το Conde Nast Traveller.

Από ψαροταβέρνα σε ένα από τα διασημότερα beach clubs του κόσμου

Η ιστορία του Nammos ξεκινά το 1967, όταν και το παραθαλάσσιο οικόπεδο άνηκε στον Κυριάκο και την Ελένη Αγγελετάκη. Τότε, η Ψαρού δεν είχε τη σημερινή της λάμψη, με μόνο εκείνους που ήξεραν το μέρος, να φτάνουν εκεί με βάρκες.

Το ζευγάρι ήταν αγρότες και αφού μάζευαν τη σοδειά τους την πωλούσαν μπροστά από το ταβερνάκι τους. Η ταβέρνα ήταν το μυστικό των ντόπιων. 

Το 1985, ο γιος του ζευγαριού Αγγελατάκη, Κυριάκος, αναλαμβάνει τα πράγματα και η ταβέρνα βλέπει νούμερα που δεν είχε ξαναδεί. «Το 1997-98 κάναμε τζίρο 3,5-4 εκατ. δραχμές τη μέρα», θυμάται ένας από τους τότε σερβιτόρους που εργάζονταν στην ταβέρνα. 

Το ταβερνάκι της οικογένειας Αγγελετάκη, το 2002, αλλάζει σελίδα και περνά σε μια νέα εποχή με δύο Μυκονιάτες, τον Ζαννή Φραντζέσκο και τον Κωνσταντή Κουσαθανά, και έναν Αιγύπτιο σεφ, τον Σάμι Ιμπραήμ, να δίνουν άλλον αέρα.

Και το Nammos είναι γεγονός.

Η μεταμόρφωση ξεκίνησε με τον Ζαννή να καταπιάνεται με την μεταμόρφωση της Ψαρούς και τον Κωνσταντή να επικεντρώνεται στην κουζίνα με τα φρέσκα ψάρια, καθώς ήταν δεινός ψαροντουφεκάς.

Φήμες λένε πως την πρώτη κιόλας σεζόν το Nammos έκανε τζίρο 1,5 εκατ. ευρώ την ημέρα!

«Η φιλοσοφία μας είναι πως αυτός που θα έρθει να ξοδέψει είκοσι ευρώ θα πρέπει να περάσει το ίδιο καλά με αυτόν που θα ξοδέψει χίλια ευρώ», είχε δηλώσει κάποτε ο Ιμπραήμ.

Φωτογραφίες από τη σελίδα στο Instagram nammosmykonos

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ