Τοp woman η Sumiko ετών 82: Είναι η πιο περιζήτητη DJ στο Τόκιο (Φωτό - Βίντεο)

Γιατί η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο όταν θες να εκπληρώσεις τα ονειρά σου.

Η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο για αυτή την απίθανη γιαγιά.

Όχι μόνο διευθύνει το δικό της κινέζικο εστιατόριο στο Τόκιο, αλλά η 82χρονη Sumiko Iwamuro, το βράδυ πετάει την ποδιά της και βάζει τα headsets της για να παίξει μουσική σε club.

Πολυτάλαντη η Sumiko, αφού είναι επιτυχημένη και ως ιδιοκτήτρια καταστήματος και ως dj.

Μάλιστα, έχει δική της σπεσιαλιτέ με την υπογραφή της, τα λεγόμενα ζυμαρικά “gyoza”.

Η Sumiko ανακάλυψε το πάθος της για την techno μουσική πριν από 12 χρόνια, επιλέγοντας τη μουσική για το πάρτι γενεθλίων του γιου της. 

Η στιγμή αυτή της άλλαξε την ζωή, αφού κατόπιν φοίτησε σε μουσικό σχολείο και έπειτα ξεκίνησε να συνθέτει τα δικά της κομμάτια techno, αναμειγμένα με ακούσματα τζαζ, γαλλικού chanson, καθώς και κλασσικής μουσικής.

“Θέλω η μουσική μου να ξεσηκώνει τον κόσμο και πάντα αφουγκράζομαι τις απαιτήσεις του ακροατηρίου μου”, δήλωσε η Iwamuro στο Reuters.

Παρόλο που η συντριπτική πλειοψηφία του κοινού της είναι συνήθως 60 χρόνια μικρότεροί της, η μουσική της κάνει θραύση σε όλα τα μαγαζιά της πόλης. 

Ένα εστιατόριο δεν έχει διαφορά από ένα νυχτερινό μαγαζί. Αν το φαγητό είναι καλό αυτό φαίνεται στο πρόσωπο του πελάτη, εάν ο ακροατής χορεύει αυτό σημαίνει πως ο DJ είναι καλός”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ