Ειδησάρα! Ο τελευταίος αρσενικός λευκός βόρειος ρινόκερος αναζητά ταίρι μέσω… Tinder

Όπως ψάχνουν οι άνθρωποι ταίρι μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής Tinder, έτσι και ο τελευταίος αρσενικός λευκός βόρειος ρινόκερος στον κόσμο, αναζητά επειγόντως το ταίρι του!

Οι φύλακες του 43χρονου ρινόκερου, στο Ναϊρόμπι της Κένυας, προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να του βρουν ταίρι, για αυτό και δημιούργησαν λογαριασμό στην εφαρμογή γνωριμιών Tinder.

«Δεν μου αρέσει να τα παραλέω, αλλά η τύχη του είδους μου εξαρτάται κυριολεκτικά από εμένα» αναφέρεται στο προφίλ του Σουδάν, ενώ προστίθεται πως του αρέσει να τρώει χορτάρι και να δροσίζεται στη λάσπη.

«Δεν έχω προβλήματα. Έχω ύψος 1,80 και ζυγίζω 2,2 τόνους, αν αυτό έχει κάποια σημασία», προστίθεται στον λογαριασμό του υποψήφιου «γαμπρού».

Οι φύλακες ευελπιστούν ότι θα συγκεντρώσουν αρκετά χρήματα για να προχωρήσουν σε μια «θεραπεία γονιμότητας», καθώς όλες οι προσπάθειες που έχουν κάνει μέχρι τώρα ώστε να ζευγαρώσει με φυσικό τρόπο απέτυχαν.

Οι επιστήμονες σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το σπέρμα του για να γονιμοποιήσουν το ωάριο μιας από τις δύο τελευταίες θηλυκές του είδους: της 17χρονης Σάτου ή της 27χρονης Νατζίν.

Το έμβρυο θα εμφυτευθεί σε «παρένθετη μητέρα», μια λευκή νότια ρινοκερίνα, ένα είδος πολύ πιο διαδεδομένο, σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters.

Τα κέρατα των βόρειων λευκών ρινόκερων θεωρούνται πολύτιμα, καθώς λαθροθήρες τα πωλούν αντί 50.000 δολαρίων το κιλό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ