Από το πρώτο φιλί του 15χρονου Μακρόν στην κατά 25 χρόνια μεγαλύτερη καθηγήτρια στο φιλί της εξουσίας μαζί

Η ιδιαίτερη σχέση του Εμανουέλ Μακρόν με τη Μπριτζίτ Τρονιέ έχει συζητηθεί από πολλούς.  

Συγκεκριμένα, τα 25 χρόνια διαφοράς ανάμεσα στον υποψήφιο πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν και τη 64χρονη σύζυγό του, Μπριζίτ Τρονιέ είναι αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον όλων. 

Τα γαλλικά τηλεοπτικά δίκτυα, και όχι μόνο, ασχολούνται εκτενώς με την προσωπική ζωή του Μακρόν, με αποτέλεσμα τις τελευταίες ώρες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φωτογραφίες και βίντεο από το πρώτο του φιλί με την Τρονιέ σε ηλικία 15 ετών, σύμφωνα και με τη dailymail.

Συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες και το βίντεο που κυκλοφόρησαν, οι Μακρόν και Μπριζίτ Τρονιέ φιλιούνται στο μάγουλο έπειτα από μαθητική θεατρική παράσταση τον Μάιο του 1993.

Η Τρονιέ, η οποία ήταν καθηγήτρια Γαλλικών, είχε αναλάβει και το μάθημα υποκριτικής και είχε διδάξει στον μέλλοντα σύζυγό της, παιδί 15 ετών τότε, το ρόλο του.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τότε ότι ο έρωτάς τους θα ήταν τόσο κεραυνοβόλος που θα έκανε την Τρονιέ να χωρίσει από τον άνδρα με τον οποίο είχε αποκτήσει τρία παιδιά και μερικά χρόνια αργότερα να παντρευτεί με τον Μακρόν. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εκείνος το 1977 εκείνη το 1953: Ο Μακρόν φιλάει την γυναίκα της ζωής του & ετοιμάζεται για Πρόεδρος της Γαλλίας με 7 εγγόνια!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ