Όπρα Γουίνφρι: Η ζωή 6 χρόνια χωρίς την δημοφιλέστερη εκπομπή στην ιστορία της τηλεόρασης

Δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστεί σε μια ζωή χωρίς τηλεοπτική εκπομπή. παραδέχτηκε η 63χρονη πλεον Όπρα Γουίνφρι.

Και όμως πέρασαν έξι ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που είδα την διάσημη τηλεπαρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρι στο γυαλί, με την εκπομπή που άφησε ιστορία στον χώρο της τηλεόρασης «The Oprah Winfrey Show».

Η ίδια υποστήριξε πως δυσκολεύτηκε να προσαρμόσει τη ζωή της στα νέα δεδομένα, μετά το τέλος της εκπομπής της και μίλησε για τις αλλαγές που βίωσε.

Η 63χρονη πλέον Όπρα παραδέχεται ότι δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστεί σε μια ζωή χωρίς τηλεοπτική εκπομπή, η οποία μεταδιδόταν για 25 συνεχόμενες σεζόν, από το 1986 μέχρι το 2011, και παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα σε τηλεθέαση τοκ σόου στην αμερικάνικη τηλεοπτική ιστορία.

«Για περίπου δύο χρόνια ήμουν έξω από τα νερά μου. Ήμουν τόσο συνηθισμένη να ακολουθώ καθημερινά ένα πρόγραμμα από τη στιγμή που θα ξυπνούσα το πρωί. Δεν το είχα καταλάβει μέχρι που μία μέρα όλα άλλαξαν. Και είπα: 'Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Τι κάνω τώρα;'».

Παρά τις προκλήσεις που αντιμετώπισε για να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή, η Γουίνφρι είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, ότι ποτέ δεν ένιωσε ότι έχει κατάθλιψη μετά το τέλος της εκπομπής.

«Έλεγα: 'Εντάξει, είναι 7.30 το πρωί και ξύπνησα μόλις άκουσα πουλιά'. Έπρεπε να βρω πώς θα βάλω ένα χρονοδιάγραμμα βασισμένο σε αυτά που θέλω να κάνω. Δεν χρειαζόταν να είμαι συνεχώς στο γραφείο. Δεν έχω μία εκπομπή στις 9 και άλλη στη μία και μετά στις 3 να κάνω σύσκεψη» είπε η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε: «Έπρεπε να σκεφτώ πώς μπορώ πλέον να δημιουργήσω μία ζωή βασισμένη στα πράγματα που θέλω. Δεν ήξερα όμως τι ήθελα, κι αυτό μου πήρε λίγο χρόνο μέχρι να το καταλάβω» τόνισε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ