Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο δεν αφήνει τίποτε όρθιο: «Η Αθηνά Ωνάση δεν μπορεί να κάνει παιδιά»

Ενώ το διαζύγιο του Αλβάρο με την Αθηνά Ωνάση εξελίσσεται με τον χειρότερο τρόπο, οι φήμες για τους λόγους που τους οδήγησαν στο διαζύγιο οργιάζουν. 

Οι περισσότεροι θεωρούn ότι η χρυσή κληρονόμος χώρισε τον Βραζιλιάνο αθλητή λόγων των εξωσυζυγικών του σχέσεων. Ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι ο Αλβάρο τη χώρισε γιατί πάσχει από κατάθλιψη.
Ένα νέο δημοσιεύμα σε βραζιλιάνικη εφημερίδα δίνει έναν τρίτο λόγο χωρισμού για το διάσημο ζευγάρι. 

Ο τίτλο του δημοσιεύματος αναφέρει πως η Αθηνά δεν μπορεί αν κάνει παιδιά. 
«Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού: Η Αθηνά Ωνάση δεν μπορούσε να χαρίσει ένα παιδί στον Ντόντα»

Το βραζιλιάνικο δημοσίευμα αναφέρει πως η κατάθλιψη και τα ξεσπάσματα της Αθηνάς Ωνάση δημιουργήθηκαν από το γεγονός πως δεν μπορούσε να κάνει παιδί.

Αναφέρει, μάλιστα, ότι το ζευγάρι είχε κάνει πολλές προσπάθειες για να αποκτήσει παιδί, κάτι που δεν ήταν εφικτό λόγω του προβλήματος της χρυσής κληρονόμου. 

Μάλιστα, στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο Αλβάρο θα προβάλλει το εν λόγω επιχείρημα και στο δικαστήριο της Ελβετίας που θα εκδικάσει το διαζύγιό της και μάλιστα αναμένεται να προσκομίσει τη σχετική ιατρική γνωμάτευση.

Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι το δημοσίευμα είναι απόλυτα κατευθυνόμενο από τον Αλβάρο μέσω της συντρόφου του Ντενίζ Σεβέρο, η οποία είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με πολύ ισχυρές διασυνδέσεις στο χώρο των ΜΜΕ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ