Ο Γιάννης Πάριος θα τραγουδήσει τον έρωτα με αυγουστιάτικο φεγγάρι στην πανέμορφη Ερμιόνη

Ο Γιάννης Πάριος τραγουδά τον έρωτα στη μαγευτική Ερμιόνη!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερμιόνης ΒΙΤΟΡΙΖΑ, στα πλαίσια της μεγάλης συναυλίας του καλοκαιριού που καθιερώθηκε από το περσινό καλοκαίρι με την επιτυχημένη συναυλία Μαχαιρίτσα – Κότσιρα «Παραγγελιά», έχει την χαρά αλλά παράλληλα και την μεγάλη τιμή να ανακοινώσει την μεγαλύτερη συναυλία του φετινού καλοκαιριού αλλά και της χρονιάς, στην περιοχή της Ερμιονίδας, Αργολίδας αλλά και της Πελοποννήσου, με τον κύριο Γιάννη Πάριο.

Ο Ερμηνευτής που τραγούδησε περισσότερο από τον καθένα τον έρωτα και μεγάλωσε γενιές και γενιές με τα τραγούδια του θα βρεθεί κοντά μας την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017.

Έχει ερμηνεύσει Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη, έχει τραγουδήσει στο Ηρώδειο, στο Μέγαρο μουσικής, αλλά μας έχει ταξιδέψει και σε όλο το Αιγαίο με τα νησιώτικα τραγούδια του. Παράλληλα έχει γράψει και ο ίδιος πολύ μεγάλα τραγουύδια.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερμιόνης ΒΙΤΟΡΙΖΑ τον ευχαριστεί για την μεγάλη τιμή που μας κάνει, που από τις λίγες συναυλίες που δίνει σε όλη την Ελλάδα, επέλεξε φέτος και την Ερμιόνη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ