Ολόκληρο ινστιτούτο καλλονής- δωμάτιο ομορφιάς στήνουν για την Μελάνια Τραμπ μέσα στον Λευκό Οίκο: Από υαλουρονικό μέχρι λιπ γκλος

Ένα δωμάτιο ομορφιάς, μέσα στον Λευκό Οίκο, αποκλειστικά και μόνο για τη γυναίκα του Προέδρου των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

Πρόκειται για το «βασίλειό» της. Εκεί θα τοποθετεί τα ρούχα της, τις ισιωτικές, τα λιπ γκλος και τις γόβες στιλέτο. 

Ένα γκλαμ δωμάτιο είναι η σύγχρονη εξέλιξη της κλασικής γκαρνταρόμπας με τους καναπέδες, τα ανοιχτά ράφια παπουτσιών και τον καθρέφτη μακιγιάζ.

«Ο όρος “γκλαμ δωμάτιο” επινοήθηκε από τις διασημότητες, όπως είναι η τηλεπερσόνα των ριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν», επισημαίνει μιλώντας στην Faz η Ντέλια Φίσερ, ιδρύτρια ενός online καταστήματος επίπλων και αξεσουάρ σπιτιών.

Η ίδια βλέπει το «Glam Room» ως τη νέα εκδοχή του μπουντουάρ.

«Ντίβες όπως η Σελίν Ντιόν, η Μαράια Κάρεϊ και η Ντονατέλα Βερσάτσε έχουν ιδιαίτερα διακοσμημένα γκλαμ δωμάτια με ντουλάπες και επαγγελματικές θέσεις μακιγιάζ και εξαρτήματα κομμωτικής», λέει η Φίσερ.

Ένα γκλαμ δωμάτιο θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι πολυτέλειας, η οποία πλέον μπορεί να είναι προσιτή και στις μάζες, λέει η επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με την Φίσερ κάθε γυναίκα μπορεί να έχει το δικό της μικρό καμαρίνι χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα: «Χρειάζεται ένα έπιπλο για μακιγιάζ με φυσικό φως και καθρέφτες, μία καρέκλα και μία ανοιχτή ντουλάπα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ