Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Συμμετοχή του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στον 12ο Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος»

Για κάθε χιλιόμετρο που διένυσαν οι δρομείς, ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ πρόσφερε €10 στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «ΛΑΜΨΗ» και στην «Εταιρεία Νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών».

Με το σύνθημα «Συμμετέχουμε & Προσφέρουμε» και φορώντας το μπλουζάκι του εθελοντισμού με το σήμα «εθέλω», συνολικά εξήντα εργαζόμενοι του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ έλαβαν μέρος την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, στον 12ο Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». 

Οι συμμετέχοντες έτρεξαν στις διαδρομές των 5, των 10 και των 42 χιλιομέτρων.

Για κάθε χιλιόμετρο που διένυσαν οι δρομείς, ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ πρόσφερε €10. 

Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε ανήλθε στα €8.070 και θα δοθεί στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «ΛΑΜΨΗ» και στην «Εταιρεία Νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών».

Η φετινή διοργάνωση στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς συμμετείχαν περισσότεροι από 20.000 δρομείς όλων των ηλικιών, ανάμεσά τους και αθλητές από 54 χώρες, επιβεβαιώνοντας την παγκόσμια διάσταση του θεσμού και στέλνοντας το μήνυμα για Άθληση, Χαρά και Υγεία.

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες και ανανεώνει το ραντεβού με τον θεσμό του Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης για την επόμενη χρονιά, με ακόμα περισσότερες συμμετοχές

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ