Smile: Πως θα σας επηρεάσει η πανσέληνος στις 21 Αυγούστου;‏

21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 201304:48πμ. ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ



Πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και συμμετέχουν ο Άρης και ο Ποσειδώνας με δυσαρμονικές όψεις, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας με αρμόνικες. Η επίδραση της είναι επεισοδιακή και σύνθετη. Αφορά τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) αλλά και πολλούς Παρθένους και Ιχθείς. Τα γεγονότα που θα φέρει θα υποχρεώσουν αυτές τις ζωδιακές ομάδες να προβούν άμεσα σε αναγκαστικές αποφάσεις στη ζωή τους. Θα πρέπει να προσέξουν το πώς θα διαχειριστούν τα επαγγελματικά τους συμφέροντα και πως θα πρέπει να αναπροσαρμόσουν τις επιδιώξεις ή τις ανάγκες τους στο ολοένα και περισσότερο μεταρρυθμιζόμενο κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό κλίμα. Αλλαγές στις σχέσεις των κρατών κρίνονται αναγκαίες ενώ θέματα γεωπολιτικής κυριαρχίας και διεθνών εμπορικών συναλλαγών επιστρέφουν στο τραπέζι των μεγάλων διαπραγματεύσεων. Υπάρχει ωστόσο η εκδοχή κάποια επεισόδια να αποδειχτούν ετεροχρονισμένα θετικά, ενώ ότι παρουσιάζεται σαν ευκαιρία μπορεί αργότερα να αποδειχτεί καταστροφή.

Πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος Αυγούστου όλα τα ζώδια:

Την Τετάρτη 21 Αυγούστου πραγματοποιείτε η μεγαλύτερη Πανσέληνος του έτους στο ζώδιο του Υδροχόου. Η επιρροή ξεκινά στις 8 και ολοκληρώνεται στις 18 Αύγουστου. Η περίοδος αυτή θα φέρει έντονα συναισθήματα, αχαλίνωτα πάθη, ανατροπές, και καθυστερήσεις.

Ας δούμε πως θα επηρεαστεί το καθένα ζώδιο ξεχωριστά:

Tης Δέσποινας Πάππας


ΚΡΙΟΣ
Εσείς οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο θα νιώσετε αρκετά πιο έντονα την Πανσέληνο του Αύγουστου. Θα σας απασχολήσουν θέματα προσωπικά και επαγγελματικά. Σε αυτή την περίοδο θα κάνετε ξεκαθαρίσματα με συνεργάτες αλλά και φίλους αλλά και με τα αισθηματικά σας. Καλό θα ήταν να μην είσαστε παρορμητικοί και σε ότι κάνετε αφήστε το αργότερα. Ανατροπές θα έχετε και στα αισθηματικά σας φροντίστε να κινηθείτε σωστά.


ΤΑΥΡΟΣ
Βρισκόσαστε σε μια περίοδο που θα έπρεπε να είσαστε ανέμελοι, αλλά υπάρχουν σκέψεις που και ακόμα και αν βρίσκεστε σε περίοδο διακοπών δεν σας αφήνουν. Έντονα θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας σε αυτή την περίοδο και κάποια θέματα που θα υπάρξουν στην εργασία θα σας προβληματίσουν αρκετά. Πολλές θα είναι η ανασφάλειες που θα έχετε με όσα θα συμβαίνουν, προσπαθήστε να έχετε καλή ενέργεια και βάλτε μπροστά την θετική σας σκέψη για να φέρετε καλύτερα αποτελέσματα σε ότι και αν κάνετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος του Αύγουστου από την μια σας επηρεάζει θετικά στο να θέλετε να δημιουργήσετε και να κάνετε πράγματα, και από την άλλη σας κάνει απόμακρους. Οι σκέψεις σας πολλές και μόνοι σας θα κάνετε απολογισμό στον εαυτό σας, θα θέλετε να δείτε την ζωή σας με άλλο μάτι και πολύ περισσότερο στα αισθηματικά σας. Η περίοδος αυτή από 8 έως 18 Αύγουστου είναι καλή για να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα σε οποιοδήποτε τομέα σας απασχολεί. Δείξτε προσοχή σε εκκρεμότητες που έχετε με το δημόσιο η νομικά θέματα μην το αμελήσετε γιατί αργότερα δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη κυβερνήτης του ζωδίου σας θα σας επηρεάσει αρκετά. Σε αυτή την Πανσέληνο τα οικονομικά σας φέρνουν σε αδιέξοδο από ένα θέμα που θα προκύψει. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην χαλάτε την διάθεση σας για κάτι το οποίο μπορείτε να το λύσετε.Το θετικό για εσάς σε αυτή την Πανσέληνο ότι ερωτικά θα είσαστε αρκετά καλά και όσοι από εσάς έχετε σχέση θα περάσετε τα καλύτερα με το ταίρι σας.



ΛΕΩΝ
Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος δημιουργεί αρκετές εκρήξεις στα αισθηματικά σας θέματα. Έντονες ερωτικές στιγμές θα περάσετε από τις 13 έως 18 Αύγουστου ένας νέος έρωτας έρχεται και ίσως τελειώσει σύντομα για αυτό διατηρήστε και τις επιφυλάξεις σας σε ότι νέο συναντήσετε. Μέσα σε αυτή την περίοδο ο τομέας των σχέσεων θα σας απασχολήσει έντονα, και αν πάλι υπάρχει μόνιμη σχέση στην ζωή σας προσπαθήστε να μην πιέσετε το ταίρι σας γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος του Αύγουστου σας καλεί όσο μπορείτε να ξεκουραστείτε να δείτε και λίγο εσάς. Η εργασία συνεχίζει να σας απασχολεί και από τις 13 έως 18 Αύγουστου όλα δείχνουν ότι θα ψάξετε για καλύτερες λύσεις που αφορούν την εργασία και τα επαγγελματικά σας. Βέβαια ο Ερμής ανάδρομος από την άλλη πλευρά σας καθυστέρει αρκετά. Να είσαστε λίγο προσεκτικοί μέχρι να περάσει αυτό το διάστημα το οποίο σας κάνει να κοπιάζετε αρκετά.



ΖΥΓΟΣ
Αρκετές εντάσεις στον τομέα των αισθηματικών σας φέρνει η Πανσέληνος του Αυγούστου, και από 13 έως 18 Αυγούστου θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί μια και αυτή την περίοδο φλερτ, έρωτες, και γνωριμίες θα σας απασχολήσουν έντονα. Σε αυτό το διάστημα έντονα θα είναι τα συναισθήματα σας αλλά και οι ανασφάλειες σας. Εκτιμήστε αυτά που έχετε το ταίρι σας τον σύντροφο σας και αποφύγετε τα λάθος μονοπάτια, δεν σας ταιριάζουν. Αποφύγετε τις αγορές και τα έξοδα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος του Αυγούστου και από 8 έως 18 θα σας απασχολήσει έντονα το σπίτι και η οικογένεια. Κρίνετε απαραίτητη η παρουσία σας σε ένα οικογενειακό θέμα που θα προκύψει. Θα είναι μια περίοδος για εσάς που θα θέλετε να κάνετε αλλαγές όμως θα γίνει μια ανατροπή που φέρνει τα πάνω κάτω στην ζωή σας να είσαστε προετοιμασμένοι σε ότι έρθει και κάντε τις σωστές κινήσεις.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Θετικά σας επηρεάζει καλοί μου Τοξότες η Πανσέληνος του Αυγούστου και από 8-18 Αυγούστου έντονες θα είναι οι επικοινωνίες οι συζητήσεις με φίλους, αλλά και οι μετακινήσεις σας. Αν και μερικές φορές η διάθεση σας δεν θα είναι στα καλύτερα της οι κατακτήσεις σας θα είναι αρκετές και αν αποφασίσετε για μια νέα γνωριμία η σχέση οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές για εσάς.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος του Αυγούστου σας κουράζει αρκετά και σας επηρεάζει πολύ με τα οικονομικά σας και από τις 8-18 καλείστε να ταχτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν και σας πιέζουν. Μην σας απορροφά όμως όλο αυτό αφεθείτε για λίγο παρέα με το ταίρι σας και ζήστε όμορφες στιγμές μαζί του, σκεφτείτε τα θετικά για να έχετε καλύτερες ημέρες.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος πραγματοποιείτε στο ζώδιο σας και προσθέτει σε εσάς έντονα συναισθήματα, και γεγονότα που έρχονται αλλά θα σας αρέσουν και αλλά θα σας προβληματίσουν αρκετά. Από τις 8- 18 θα γίνουν αρκετές ανακατατάξεις και ανατροπές για εσάς. Καλό θα ήταν να είσαστε προσεκτικοί στους γύρω σας και σε ανθρώπους που σας περιβάλουν να είσαστε επιφυλακτικοί σε λόγια και προτάσεις η ακόμα και νέες συνεργασίες που θα έχετε και να θυμάστε ότι όλοι δεν είναι σαν εσάς.
 

ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος του Αυγούστου σας φέρνει μελαγχολία και τώρα ψάχνετε μέσα σας για άλλη μια φορά τι φταίει. Είσαστε αρκετά ανασφαλείς σε αυτή την περίοδο για τα αισθηματικά σας όμως από 8 - 18 αλλάζουν πολλά. Μην αφήνεστε σε μαύρες σκέψεις δείτε πιο θετικά την ζωή σας και έντονα συναισθήματα γεμίζουν για άλλη μια φορά την ζωή σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ