Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Πόσο κοστίζει το πράσινο & πρώτο κρασί στον κόσμο από ινδική κάνναβη και σταφύλι;

Το μοναδικό αυτό κρασί παράγεται στην Καλιφόρνια.

Υπάρχουν πολλοί που πίνουν ένα ποτηράκι κρασί για να χαλαρώσουν. Υπάρχει όμως και ένα κρασί που φαίνεται να χαλαρώνει περισσότερο από τα υπόλοιπα.

Πρόκειται για το πράσινο κρασί, το οποίο παράγεται στην Καλιφόρνια και φαίνεται πως παίρνει το χρώμα του από την αλληλεπίδραση με την ινδική Κάνναβη.

Κατά καιρούς, διάφορες μελέτες υποστηρίζουν πως η μαριχουάνα έχει ευεργετικές επιδράσεις στον οργανισμό.

Για αυτό το λόγο σε πολλές περιοχές του κόσμου, μεταξύ αυτών και μια σειρά από πολιτείες των ΗΠΑ, έχουν επιτρέψει τη χρήση της για φαρμακευτικούς λόγους. 

Το αποκαλούμενο κρασί κάνναβης λοιπόν, είναι ένα προϊόν που στοχεύει σε αυτή την ευεξία, σύμφωνα πάντα με τους παραγωγούς του.

Παράγεται από την ένωση βιολογικής κάνναβης και εκλεκτών σταφυλιών. 

Οι χαμηλές θερμοκρασίες ζύμωσης του μούστου, μαζί με τη μαριχουάνα, διατηρούν όλες τις θεραπευτικές ιδιότητες του φυτού, σύμφωνα πάντα με τους παραγωγούς του, χωρίς όμως τα υψηλά επίπεδα της ψυχοτρόπας ουσίας THC που συναντάται στο ναρκωτικό. 

Αποτέλεσμα; Ένα γλυκό ποτό, που προσφέρει φυσική σωματική ανάταση, αντί για νοητική θολούρα, όπως συμβαίνει με τους περισσότερους εισπνεόμενους τύπους κάνναβης.

Παραγωγή

Η βιολογική μαριχουάνα δένεται σε «τσατίλα», παρόμοια με εκείνη που χρησιμοποιείται στην τυροκομία και προστίθεται στο βαρέλι με το μούστο, όπου παραμένει κατά τη διάρκεια της ζύμωσης, αλλά και της ξεκούρασης του κρασιού για περίπου έναν χρόνο.

Όσοι το έχουν δοκιμάσει κάνουν λόγο για ένα έντονο κρασί, που μπορεί να μοιάζει ιδιαίτερο στην αρχή, ωστόσο προκαλεί την ευεξία άμεσα, ενώ προσφέρει έναν γαλήνιο και υπέροχο ύπνο. 

Οι παραγωγοί του αναφέρουν πως διατηρεί τις ευεργετικές ιδιότητες και από τους δύο… κόσμους: αποτελεί ένα εξαίρετο προϊόν οινοποίησης, φέροντας και τις θεραπευτικές ιδιότητες της κάνναβης.

Αν ποτέ ταξιδέψετε για την Καλιφόρνια, ίσως να μπορέσετε να δοκιμάσετε το πράσινο κρασί.

Ωστόσο, η τιμή του είναι αρκετά αλμυρή, καθώς μπορεί να στοιχίσει ως και 400 δολάρια το μισό μπουκάλι σύμφωνα με τη The Sun.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ