Μίκης Θεοδωράκης: "Είμαστε δούλοι. O Σόιμπλε μαζί με τη Μέρκελ και τους άλλους είναι σαρκοφάγα ζώα"

​Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης είναι πάντα ενημερωμένος για την επικαιρότητα.

Στις συνεντεύξεις του είναι πάντα πρόθυμος να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση.

Κατά την παρουσίαση του καινούργιο του βιβλίου με τίτλο «Μονόλογοι στο λυκαυγές», σχολίασε μεταξύ των άλλων τους τρόπους που η κυβέρνηση χειρίζεται τα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

Μίλησε έξω από τα δόντια, όπως πάντα άλλωστε, για την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενώ εξαπέλυσε και σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι ιεροσυλία αυτό που γίνεται με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Όλα μπήκαν κάτω από το χαλί. Σήμερα ο μνημονιακός, θεωρείται πατριώτης», ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα" και συνέχισε λέγοντας:

«Ο Σόιμπλε μας κουνάει το χέρι επειδή έχουμε υπογράψει. Είμαστε ραγιάδες και έχουμε εξευτελιστεί. Αυτός μαζί με τη Μέρκελ και τους άλλους είναι σαρκοφάγα ζώα».

Επιπλέον ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε πως: «Έχω συμφιλιωθεί με το Χάρο. Είναι φιλαράκος μου. Ξέρετε είχα πάντα φοβία με τον κουρέα. Δεν μπορούσα να μου πιάνει το κεφάλι και να με στριφογυρίζει».

Το εξώφυλλο του νέου βιβλίου του Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο «Μονόλογοι στο λυκαυγές»

Τέλος κλείνοντας σημείωσε: «Επίσης ξέρετε ότι λόγω ύψους δεν μπορούσα ποτέ να υποκλιθώ. Ήμουν και είμαι ανεξάρτητος. Και αυτό είναι δύσκολο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ