Απαγωγή – θρίλερ γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία με μεγάλη οικονομική επιφάνεια: Έκαψαν και εγκατέλειψαν δύο αυτοκίνητα

Κρίσιμες οι τελευταίες ώρες για την οικογένεια γνωστού επιχειρηματία στο Ηράκλειο Κρήτης που έπεσε θύμα απαγωγής.

Από χτες το μεσημέρι έχουν χαθεί τα ίχνη γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία, καθώς φαίνεται να έχει πέσει θύμα απαγωγής αγνώστων δραστών.

Ο επιχειρηματίας δραστηριοποιείται με επιτυχία στην Κρήτη, την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Οι εξονοχυστικές έρευνες της τοπικής αστυνομίας συνεχίζονται και προσπαθούν να εντοπίσουν κάθε στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του 50χρονου απαχθέντα.

Επιπλέον, κλιμάκια των ΤΑΕ «χτενίζουν» το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο

Στην υπόθεση φαίνεται πως εμπλέκονται τρία οχήματα, ενώ με την όπως όλα δείχνουν απαγωγή, συνδέεται και ο περίεργος διπλός εμπρησμός, ενός αγροτικού 4Χ4 Mazda και ενός πολυτελούς BMW αυτοκινήτου, που ξαφνικά λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα τυλίχθηκαν στις φλόγες, σε ερημικό δρόμο της περιοχής των Βουτών λίγο έξω από το ΠΑΓΝΗ.

Οι άγνωστοι δράστες φαίνεται να έστησαν ενέδρα σε βάρος του 50χρονου απαχθέντα, ενώ επέστρεφε από την εργασία του στο σπίτι στην περιοχή του Καλεσσών του Δήμου Μαλεβιζίου, σύμφωνα με πληροφορίες από το cretapost.gr.

Ο 50χρονος κινούνταν με το αυτοκίνητό του στο οδικό δίκτυο ανάμεσα στα Άνω και τα Κάτω Καλέσσα, όταν πιθανότατα οι άγνωστοι δράστες που του είχαν στήσει καρτέρι του έκλεισαν τον δρόμο και αφού τον εμβόλισαν πέφτοντας πάνω στο όχημά του, τον υποχρέωσαν να βγει έξω από αυτό, αρπάζοντάς τον. 

Στην υπόθεση αυτή οδηγεί το γεγονός ότι στο σημείο εκείνο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και τρακαρισμένο από την πλευρά του οδηγού ένα πολυτελές ασημί Mercedes.

Λίγη ώρα αργότερα, την περιοχή των Βουτών αναστάτωναν πυκνοί μαύροι καπνοί, πολύ κοντά στο ΠΑΓΝΗ, με αποτέλεσμα να κληθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία, 8 άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο με δύο οχήματα. 

Στις φλόγες είχαν παραδοθεί το αγροτικό 4Χ4 και η BMW, ωστόσο το γεγονός ότι είχαν αφαιρεθεί οι πινακίδες και από τα δύο οχήματα, σε συνδυασμό με τη μικρή χρονική απόσταση, από το συμβάν στα Καλέσσα, οδηγούν στη σύνδεση των δύο περιστατικών μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ