Αυτή η 90χρονη γυναίκα ήταν άντρας μέχρι χτες: Άλλαξε φύλλο για να φύγει επιτέλους ένα βάρος

Ο Βετεράνος του Β Παγκοσμίου Πολέμου αποφάσισε να ζήσει τα τελευταία του χρόνια ως γυναίκα.

Η Patricia Davies από το Leicestershire ήξερε από 3 χρονών πως κάτι δεν πάει καλά με το σώμα της.

Πλέον σε ηλικία 90 χρονών αποφάσισε να πάψει να ζει σαν άντρας και να χαρεί το υπόλοιπο της ζωής της στο σώμα που πάντα ήθελε.

Το αρχικό του όνομα ήταν Peter και είχε εξομολογηθεί το πως ένιωθε στην σύζυγο του.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος παλιότερα ένιωθε άβολα να αποκαλύψει την ταυτότητά του ύστερα και από ένα επεισόδιο που έγινε στο σπίτι του.

Κάποιοι νεαροί περαστικοί τον είχαν δει να φορά γυναικεία παπούτσια και για να τον χλευάσουν πέταξαν αυγά στο σπίτι του.

Η Patricia αποφάσισε ένα χρόνο πριν να κάνει την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και να αποκαλύψει το μυστικό της, ενώ ξεκίνησε να παίρνει ορμόνες, σύμφωνα με Telegraph.

«Νιώθω σαν να έφυγε ένα βάρος από τους ώμους μου. Ζούσα ένα ψέμα» δηλώνει. «Άρχισα να μιλάω σε κάποιους από τους γείτονές μου, όλοι μου λένε να μην ανησυχώ και πως το σημαντικό είναι να είμαι ευτυχισμένη.

Ήξερα πως είμαι διεμφυλική από τα τρία μου χρόνια».

«Το να είσαι transgender δεν ήταν κάτι γνωστό εκείνη την εποχή. Θα με χαρακτήριζαν ομοφυλόφιλο και θα είχα προβλήματα στον στρατό. Θα είχα καταλήξει στη φυλακή» προσθέτει. «Ήταν όμως καλά γενικά και νιώθω περήφανη που υπηρέτησα στη διάρκεια του πολέμου».

Η Patricia, ως φωτογράφος στο επάγγελμα, υπηρέτησε στον στρατό από τον Απρίλιο του 1945 έως το 1948.

Όπως δήλωσε, έχει μια θεία που έζησε μέχρι τα 104 χρόνια της κι ελπίζει να έχει τα ίδια γονίδια ώστε να απολαύσει υπόλοιπα χρόνια της ως γυναίκα πια.

Όσον αφορά την παιδική της ηλικία, ήθελε κοριτσίστικα παιχνίδια της εποχής εκείνης. Αντί για στρατιωτάκια, σιδερώστρα. «Πάντα με έλκυαν οι γυναίκες αλλά όχι σεξουαλικά. Δεν είμαι γκέι. Η έλξη μου προς τις γυναίκες οφειλόταν στο ότι ήθελα να είμαι σαν εκείνες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ