Νέα Σελήνη στον Κριό: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

Διαβάστε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Κριό τα ερωτικά του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη ζώδιό σου σε παρακινεί να ξεχάσεις παλιές συνήθειες και συμπεριφορές και προχωρήσεις μπροστά, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος με ένα και μοναδικό αίτημα, την «αλλαγή».

Κυρίως η ερωτική σου ζωή πρέπει να μπει σε νέα βάση, αν θέλεις να βελτιωθεί και θα γίνει, αν αρχίσεις να σκέφτεσαι λίγο και το μετά και δεν παρασύρεσαι από την έξαψη της στιγμής.

Μια ανανέωση πάντως στην εμφάνιση ή το στυλ σου είναι απαραίτητη, για να ικανοποιήσεις την εσωτερική σου ανάγκη να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου και να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Όσον αφορά στη σχέση σου, το να τη διατηρήσεις από τη στιγμή που υπάρχουν αισθήματα από τις δυο πλευρές είναι θεμιτό, ωστόσο έχε κατά νου ότι κάποια κακώς κείμενα οφείλεις να τα αλλάξεις, διαφορετικά θα τα βρίσκεις μπροστά σου συνεχώς.

Πάντως αν λειτουργείς με γνώμονα το καλό και τον δύο και δεν παρασυρθείς από τον εγωισμό σου, σίγουρα τα πράγματα θα ρέουν πιο εύκολα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδεχομένως να έχεις μια εσωτερική ένταση ή ξεσηκωμό που θα σε σπρώξει να αναλάβεις δράση και να γίνεις πιο μαχητικός/η, προκειμένου να αλλάξεις πράγματα στην προσωπική σου ζωή, που είτε σχετίζονται με το παρελθόν και σε κρατούν πίσω είτε απέφευγες να αντιμετωπίσεις, φοβούμενος/η μην ανοίξεις το κουτί της Πανδώρας.

Πράγματα που θα σου αποκαλυφθούν θα σε βοηθήσουν, ώστε να τραβήξεις μπροστά, κλείνοντας οριστικά τον κύκλο.

Ένα φλερτ με πρόσωπο δεσμευμένο ή που βρίσκεται σε μεταβατική φάση είναι πιθανό, καλό θα ήταν όμως να μην δώσεις συνέχεια γιατί αλλιώς θα μπεις σε μπελάδες.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα μάθετε ότι κάποιο δικό σας πρόσωπο λέει διάφορα για τη σχέση σας που δεν είναι αλήθεια κι αυτό θα σας κάνει να πάρετε κάποιες προφυλάξεις ή να κρατάτε για σας πιο προσωπικά θέματα και να μην τα μοιράζεστε με όλο τον κόσμο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενδέχεται να σε πιάσει μια επαναστατικότητα αλλά και διάθεση για ανατροπή των δεδομένων τόσο στις φιλικές όσο και τις ερωτικές σου σχέσεις, είτε εξ αιτίας ενός γεγονότος είτε γιατί θα αντιληφθείς ότι κάτι πρέπει να κάνεις, προκειμένου να ανανεωθείς και να αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ένταση η ζωή σου.

Η κοινωνικότητά σου θα αυξηθεί και οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις δε θα είναι μόνο χρήσιμες, θα έχουν και ερωτική χροιά, οπότε είναι πιθανό ένα ειδύλλιο που θα σε συναρπάσει, καθώς θα έχει αρκετό πάθος.

Αν είσαι σε σχέση, χόμπι, συμμετοχή σε διάφορες ομάδες και αρκετοί έξοδοι και ξενύχτια με φίλους και παρέες θα σας έχουν σε κίνηση αυτή την περίοδο, βγάζοντάς σας από τη ρουτίνα, ενώ δεν αποκλείεται να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα σας παροτρύνουν, έμμεσα ή άμεσα, να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα..

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με αυτή τη Νέα Σελήνη δε θα είσαι χαλαρός/η, αφού πέρα από τη συναισθηματική φόρτιση που ίσως σου δημιουργήσει, η δυναμική της είναι μεγάλη και θα σε σπρώξει να «ξεβολευτείς» και να διεκδικήσεις πράγματα που θεωρείς σημαντικά στη ζωή σου.

Αφορμή πιθανόν να είναι ένα σημαντικό γεγονός ή μια καινούργια γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σε ελκύσει ερωτικά τόσο, ώστε να αναγκαστείς να βγεις πέρα από τα συνηθισμένα σου όρια για να το κερδίσεις.

Και θα τα καταφέρεις, αν δεν διστάσεις να ρισκάρεις κι αφήσεις τις όποιες ανασφάλειές σου να πάρουν το πάνω χέρι.

Αν είσαι σε σχέση, θα σας απασχολήσουν διάφορα επαγγελματικά θέματα και κυρίως μια πρόταση που θα σου γίνει, που μεν είσαι ενδιαφέρουσα, αλλά δεν ξέρεις αν μπορείς να ανταποκριθείς, αφού πρέπει να τολμήσεις κάτι διαφορετικό από ό,τι έκανες ως τώρα.

Σίγουρα πάντως πρόκειται για μοναδική εμπειρία που καλό θα ήταν να τη ζήσεις.

 

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον φλογερό Κριό θα τραβήξεις το ενδιαφέρον των γύρω σου με τη δυναμική σου παρουσία και σαφώς θα έχει αντίκτυπο και στα ερωτικά σου, αφού θα προσελκύσεις αρκετούς/ες που θα θέλουν να σε γνωρίσουν περισσότερο.

Από την άλλη, θα νιώσεις ότι πρέπει κι εσύ να κινητοποιηθείς, εκμεταλλευόμενος/η την πέραση που έχεις και να μη μείνεις θεατής των εξελίξεων.

Είναι πιθανό λοιπόν ένα ξεσκαρτάρισμα με ένα πρόσωπο που σου στέλνει αντιφατικά μηνύματα, ώστε να μην τρως το χρόνο σου άδικα μαζί του και να προχωρήσεις για άλλα αν δεν υπάρξει η επιθυμητή κατάληξη.

Αν είσαι σε σχέση, ένα ταξίδι ή ένα ταχύρυθμο σεμινάριο που θα βοηθήσει στην επαγγελματική σου κατάρτιση ή θα σου ανοίξει προοπτικές, ίσως γίνει αιτία προστριβών με το ταίρι σου γι’ αυτό βρες μια συμβιβαστική λύση που να ικανοποιεί και τους δύο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλείσαι να αφήσεις κατά μέρος κομπιουτεράκια και υπολογισμούς, να οπλιστείς με θάρρος και τόλμη και να ξεκινήσεις το δικό σου αγώνα, ώστε να διεκδικήσεις όσα πιστεύεις ότι σου αξίζουν.

Ερωτικά έχεις ήδη πάρει φωτιά και μη έχοντας χρόνο και διάθεση για παραπάνω υπομονή ή ανοχή, θα κάνεις σαφείς τις προθέσεις σου σε ένα πρόσωπο, που από τη μια δείχνει να σε θέλει κι από την άλλη κάνει πίσω, καθώς ο χρόνος που νοερά του έχεις δώσει να αποφασίσει φτάνει σύντομα στο τέλος του.

Πάντως, η έλξη σου στο αντίθετο φύλο αυτό το διάστημα θα είναι μεγάλη, οπότε δεν θα έχεις κανένα δισταγμό να ρισκάρεις, τραβώντας το και λίγο στα άκρα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα νιώσεις ότι είναι απαραίτητο να τονωθεί το σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης σου που, εξ αιτίας διαφόρων υποχρεώσεων και οικονομικών θεμάτων, έχει παραμεληθεί τουλάχιστον από την δική σου πλευρά.

 

ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεσαι στο κέντρο των εξελίξεων, καθώς η Νέα Σελήνη, απέναντί σου, στον Κριό, σου υπενθυμίζει ότι η Άνοιξη δεν αφορά μόνο στα λουλούδια και τα πουλάκια που κελαηδούν αλλά και τα ερωτικά σου που ήταν μέχρι τώρα σε χειμερία νάρκη.

Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να πάρεις την πρωτοβουλία και με συντονισμένες ενέργειες να αλλάξεις την κατάσταση.

Πέραση στο αντίθετο φύλο έχεις έτσι κι αλλιώς, αυτό που σου λείπει είναι η τόλμη να πας ένα βήμα παραπέρα και ένα φλερτ να το εξελίξεις σε σχέση.

Επίσης, θα συνειδητοποιήσεις ότι και το να είσαι μόνος/η για λίγο καιρό δεν είναι δα και τόσο φοβερό, αφού μπορείς να περνάς καλά, να διασκεδάζεις ανέμελα, συν το ότι το να συναναστρέφεσαι με κόσμο σου παρέχει αρκετές ευκαιρίες να βρεις κάτι αξιόλογο.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα υπάρχουν διάφορες εντάσεις και κόντρες με το ταίρι σου, αλλά το να κάνεις πίσω και να μην περάσει το δικό σου, τη συγκεκριμένη περίοδο, δεν υφίσταται.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι μόνο η Νέα Σελήνη αλλά και ο Άρης απέναντί σου στον Ταύρο που σε ζορίζει αυτόν τον καιρό αλλά θα προσπαθείς να αντισταθείς και να μην το βάλεις κάτω.

Άλλες φορές θα το πετυχαίνεις, άλλες πάλι θα σε πιάνει ένας πανικός, που σίγουρα δε θα σε βοηθά στο να διατηρήσεις καθαρό το μυαλό σου.

Είναι πιθανό πάντως αυτή την περίοδο να εμφανιστεί ένα καινούργιο πρόσωπο στη δουλειά σου που θα σε ελκύσει αρκετά, σπάζοντας τη ρουτίνα σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, ενδεχομένως να έχεις ρίξει το βάρος σου στην βελτίωση ή την επίλυση προβλημάτων της σχέσης σου, παραμελώντας τον εαυτό σου, κάτι καθόλου απίθανο για σένα, αφού με ό, τι παθιάζεσαι, κολλάς και δε νοιάζεσαι για τίποτα άλλο.

Ήρθε η ώρα όμως να κοιτάξεις και λίγο εσένα, να αλλάξεις διατροφικές ή άλλες συνήθειες που σε φθείρουν και να μην χαλαλίζεις τη χαλάρωσή σου για κανέναν/καμία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλα εξαρτώνται από σένα με αυτήν την Νέα Σελήνη, γι’ αυτό πάρε πρωτοβουλίες, κάνε κινήσεις αποφασιστικής σημασίας και κυνήγησε τον ερωτικό σου στόχο, με θάρρος και επιμονή.

Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις πράγματα που δεν είχες ξανακάνει ή να ριψοκινδυνεύσεις λίγο, αλλά έτσι το παιχνίδι θα παραμείνει ενδιαφέρον και θα αποκτήσει μια άγρια ομορφιά. Το σίγουρο είναι ότι θα καταφέρεις πολλά, είτε να κερδίσεις το αντικείμενο του πόθου σου είτε να κατακτήσεις ένα καινούργιο, αρκεί να το βάλεις σκοπό.

Ένα φλογερό ειδύλλιο πάντως είναι πιο πιθανό από ποτέ.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, ένα ξεκαθάρισμα εφ’ όλης της ύλης χρειάζεται τόσο σε μια φιλική όσο και την ερωτική σου σχέση, ιδιαίτερα αν νιώθεις ριγμένος/η, αδικημένος/η ή ότι σε εκμεταλλεύονται κι όσο πιο γρήγορα γίνει, τόσο πιο ειλικρινείς θα είναι μετά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν το μόνο που σε θέλεις είναι να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις, λάθος περίοδο διάλεξες, καθώς αυτή η Νέα Σελήνη απαιτεί από σένα να είσαι στις επάλξεις.

Οφείλεις να κάνεις την επανάστασή σου, να πολεμήσεις με αποφασιστικότητα και να διεκδικήσεις το πρόσωπο που ποθείς, χωρίς δεύτερη σκέψη ή το φόβο της έκθεσης, αν αντιληφθείς ότι το χάνεις. Άσε την «ανωτερότητα» κατά μέρος γιατί ξέρεις καλά ότι είναι μια δικαιολογία για να αποφύγεις τη μάχη.

Αν είσαι σε σχέση, καλείσαι να οπλιστείς με όση ψυχραιμία διαθέτεις για να τα βγάλεις πέρα με τις απανωτές προκλήσεις...

Στο οικογενειακό περιβάλλον θα χρειαστεί να βάλεις στη θέση τους κάποια πρόσωπα που παρεμβαίνουν στη ζωή σου ή λειτουργούν αυθαίρετα και εγωιστικά ενώ κάποιες ζημιές ή σχετικά θέματα του σπιτιού θα σου σπάσουν τα νεύρα.

Απαίτησε τη συμβολή του συντρόφου σου και αρνήσου να τα πάρεις όλα πάνω σου, όπως συνήθως.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 3° οίκο σου θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η και θα αυξηθούν οι συναντήσεις και μετακινήσεις σου. Θα γνωρίσεις αρκετό κόσμο και θα μοιραστείς πληροφορίες και ευχάριστες στιγμές.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να εμφανιστεί στο δρόμο σου ένα πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου και να δημιουργήσεις μια στενότερη επαφή μαζί του που θα έχει και ερωτικά στοιχεία. Το αν θα προχωρήσει περισσότερο εξαρτάται από το τι επιδιώκεις εσύ.

Πάντως, επειδή θα διέπεστε από τις ίδιες αρχές περί ανεξαρτησίας, πρόβλημα δε θα σου δημιουργήσει.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι η κατάλληλη περίοδος να βγάλετε από το συρτάρι κάποιες ιδέες που είχατε φυλαγμένες, θεωρώντας ότι δεν είναι ακόμα ώριμες οι συνθήκες για να τις χρησιμοποιήσετε, ποντάροντας στην έκπληξη.

Επίσης, ίσως κληθείτε να διευθετήσετε γραφειοκρατικά θέματα ή να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας με κάποιους συγγενείς.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλεις – δε θέλεις, θα αντιληφθείς ότι η φράση «το αφεντικό τρελάθηκε και τα δίνει όσο-όσο» στα ερωτικά σου δεν συνιστάται με αυτή τη Νέα Σελήνη και οφείλεις να τηρήσεις τις ισορροπίες.

Καλό θα ήταν λοιπόν να αλλάξεις τακτική, να βγάλεις και λίγο εγωισμό, κυρίως όμως να περιορίσεις τη δοτικότητα σου, εκτός κι αν είσαι βέβαιος/η ότι θα λάβεις την συναισθηματική ανταπόδοση που αναζητάς.

Αλλά, επειδή κανείς δεν είναι σίγουρος κι εσύ δεν είσαι του ρίσκου, ξανοίξου όσο σε παίρνει γιατί αν κάτι στραβώσει, θα κάνεις καιρό να συνέλθεις.

Αν είσαι σε σχέση, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με την οικονομική σας διαχείριση γιατί η τάση σας για αγορές και απολαύσεις θα είναι έντονη, με κίνδυνο να αυξήσετε τα έξοδά σας κατακόρυφα, όχι όμως και τα έσοδα.

Κάποια επιπλέον χρήματα θα έρθουν, φροντίστε όμως να τα κρατήσετε γιατί δεν είναι εποχή για αλόγιστες σπατάλες.

 

ΠΗΓΗ:

http://www.astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ