Ο πρίγκιπας George θα φοιτήσει σε ιδιωτικό σχολείο όπου «απαγορεύονται» οι κολλητοί φίλοι για να μην πληγωθεί ... (Φωτό)

Ο τρίχρονος πρίγκιπας Γεώργιος θα γραφτεί σε ιδιωτικό σχολείο νοτιοδυτικά του Λονδίνου με κόστος 6.110 λίρες για κάθε περίοδο.

Ο μικρός πρίγκιπας αναμέται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο να πηγαίνει σχολείο, όχι όμως όπως όλα τα παιδιά...

Ο Γεώργιος πρόκειται να γραφτεί στο ιδιωτικό μεικτό σχολείο Thomas's Battersea, όπου το κόστος για κάθε περίοδο ανέρχεται σε 6.110 λίρες.

Οι βασικοί κανόνες όμως του συγκεκριμένου σχολείου διαφέρουν από τα υπόλοιπα, καθώς πέρα από την καλλιέργεια ευγένιας, το σχολείο αποθαρρύνει τα παιδιά από το να κάνουν κολλητούς φίλους, ώστε να μην πληγώνονται συναισθηματικά.

Το Battersea δίνει μεγάλη έμφαση στις τέχνες, τα σπορ και τις υπαίθριες δραστηριότητες.

Εκπρόσωπος του παλατιού ανέφερε ότι η βασιλική οικογένεια είναι περιχαρής που βρήκε ένα σχολείο, στο οποίο έχει την πίστη ότι ο Γεώργιος θα είναι ευτυχισμένος και θα έχει ένα επιτυχημένο ξεκίνημα στην εκπαίδευση.

Το σχολείο, από την πλευρά του, σημείωσε σε ανακοίνωση που εξέδωσε ότι αποτελεί τιμή το γεγονός ότι οι στόχοι και οι αξίες του ιδρύματος συμβαδίζουν με εκείνες που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του επιθυμούν για την εκπαίδευση του Γεωργίου.

Σύμφωνα με την Telegraph, η επιλογή του εν λόγω εκπαιδευτικού ιδρύματος «σπάει» την παράδοση της βασιλικής οικογένειας που επέλεγε έως σήμερα να στέλνει τα νεότερα μέλη της στο σχολείο Wetherby στο Νότινγκ Χιλ, όπου φοίτησαν τόσο ο Γουίλιαμ όσο και ο πρίγκιπας Χάρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ