30χρονος έπνιξε την γυναίκα του επειδή κατέστρεψε τα αγαπημένα Star Wars παιχνίδια του

Οι συλλέκτες διαφόρων αντικειμένων μερικές φορές δένονται πολύ με τις συλλογές τους.

Ωστόσο, ένας 30χρονος Βρετανός έχασε τον έλεγχο, όταν έπνιξε την γυναίκα του επειδή έσπασε την πολυαγαπημένη του συλλογή με φιγούρες από τη σειρά ταινιών Star Wars

O 30χρονος Λάτους εξήγησε στο δικαστήριο ότι η Ταϊλανδικής καταγωγής σύζυγός του Pornpilai Srisroy, κατέστρεψε φιγούρες του Darth Vader και του Luke Skywalker μετά από καυγά τους. 

«Η γυναίκα μου είναι από την Ταϊλάνδη και απειλούσε συνεχώς ότι θα φύγει. Τσακωθήκαμε και μου είπε ότι θα κάνει τη ζωή μου κόλαση» είπε ο ίδιος, που παράλληλα αποκάλυψε ότι «τρελάθηκε» όταν η 28χρονη τον απείλησε ότι θα τον εγκαταλείψει και θα επιστρέψει στην πατρίδα της. 

Μετά την αποτρόπαια πράξη του, ο 30χρονος έφυγε κλαίγοντας από το σπίτι και πήγε στο πατρικό του, όπου και ομολόγησε στην μητέρα του ότι σκότωσε την γυναίκα του. 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν βρίσκονταν και οι δύο για διακοπές στην Μπανγκόγκ το 2001. Ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν στην Ταϊλάνδη της ζήτησε να τον παντρευτεί το 2003. 

Ο Λατούς αποκάλυψε στο δικαστήριο ότι η 28χρονη κατέστρεψε το μεγαλύτερο κομμάτι της συλλογής του, την οποία είχε ξεκινήσει από παιδί και είχε μεγάλη χρηματική αξία

Αρνήθηκε την κατηγορία της δολοφονίας αλλά αποδέχτηκε αυτήν της ανθρωποκτονίας. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ