Επιλογή σωστού στρώματος: Το μυστικό που μας κρατάει νέους!

Έχετε σκεφτεί ότι ένα καλό στρώμα παρατείνει την ζωή μας, τα δε σωστά υλικά του μπορούν να λειτουργήσουν ως ‘’αντιοξειδωτικά’’ που επιδρούν θετικά στην ευεξία, την ομορφιά και την καλύτερη υγεία; 
 

Το ακατάλληλο στρώμα

Επηρεάζοντας αρνητικά την ποιότητα του ύπνου μας, ένα ακατάλληλο στρώμα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα την κοινωνική, προσωπική αλλά και επαγγελματική μας ζωή! Αναλογιστείτε μόνο ότι ένα ακατάλληλο στρώμα:

  • Δημιουργεί αϋπνίες
  • Εντείνει το αίσθημα μόνιμης κόπωσης 
  • Προκαλεί ανησυχία 
  • Δε μας ξεκουράζει, άρα μας γερνάει πρόωρα 
  • Δημιουργεί ένταση με το σύντροφό μας στο ίδιο κρεβάτι
  • Είναι αντιερωτικό...

 

 

Η στρατηγική για την αγορά του σωστού στρώματος

Γι’ αυτό κάθε φορά που σκεφτόμαστε να αγοράσουμε ένα νέο στρώμα, θα πρέπει  να χαράξουμε μια πραγματική στρατηγική: 

 

  • Να κάνουμε ουσιαστική έρευνα αγοράς
  • Να μην ντραπούμε να ξαπλώσουμε σε πολλά στρώματα πριν καταλήξουμε στην τελική μας επιλογή
  • Να ζητήσουμε ακριβή περιγραφή των υλικών που εμπεριέχονται στο στρώμα αλλά και του τρόπου κατασκευής του
  • Να μάθουμε πόσα χρόνια εγγύηση δίνει ο κατασκευαστής
  • Να μην πάμε στα τυφλά, αλλά να διαβάσουμε προσεκτικά όλες τις ετικέτες και να δώσουμε έμφαση στις πιστοποιήσεις ποιότητας και υγιεινής

Ποιο στρώμα όμως είναι το «ιδανικό» για μένα;
Το κατάλληλο στρώμα πρέπει να στηρίζει αλλά και να αγκαλιάζει σωστά το σώμα μας. Υπάρχει, μάλιστα, ένας τρόπος για να εντοπίσεις αν το στρώμα σου δίνει τη στήριξη που χρειάζεσαι.

Ξάπλωσε και βάλε το χέρι σου πίσω απ’ τη μέση, ανάμεσα στο σώμα σου και το στρώμα. Υπάρχει κενό; Το χέρι σου περνάει με μεγάλη ευκολία; Άρα το στρώμα δε σε στηρίζει επαρκώς! Πρέπει να δοκιμάσεις ένα άλλο!

Επίσης, προσπάθησε να μείνεις σε συγκεκριμένη στάση πάνω στο στρώμα για 5 λεπτά. Αν αισθανθείς το χέρι στο οποίο στηρίζεσαι να «μουδιάζει» έστω και ελαφρά, σημαίνει ότι ασκείται μεγάλη πίεση, που δυσκολεύει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος. 

Αίσθηση στήριξης και ανακούφισης από τη Media Strom 
Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα και κάνοντας έρευνα αγοράς διαπίστωσα ότι η Media Strom, ο «Επίσημος Χορηγός Καλού Ύπνου» που φέτος γιορτάζει τα 50 του χρόνια ,  δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην έρευνα και σε όλα αυτά τα στοιχεία που εξασφαλίζουν πραγματική ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι, δημιουργεί στρώματα με κριτήριο την αναζωογόνηση και τον ποιοτικό ύπνο.

Το σλόγκαν της  εταιρείας, «Σσσσσς  κοιμάται» ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό όταν ξάπλωσα σε ένα στρώμα  Advance Prime Galaxy. 

Μιλώντας με τους ειδικούς της Media Strom, ενημερώθηκα ότι πρόκειται για ένα προϊόν που συνδυάζει στρώμα και ανώστρωμα μαζί με ένα σύνολο καινοτόμων υλικών σε πολλαπλές στρώσεις που αγκαλιάζουν ιδανικά το σώμα. 
Έχοντας λάβει τη διεθνή πιστοποίηση STANDARD 100 by OEKO-TEX® για όλα τα υλικά που περιλαμβάνει, το στρώμα Advance Prime Galaxy εγγυάται απόλυτη υγιεινή για απόλυτα ασφαλή ύπνο. 

 

Παράλληλα, διαθέτοντας τεχνολογία ανεξάρτητης προοδευτικής στήριξης, υποστηρίζει μοναδικά το κάθε σώμα και είναι δεκτικό σε διαφορετικά σωματικά βάρη και σωματότυπους. Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας, στο σύντροφο ή στους φιλοξενούμενούς μας ασύγκριτη στήριξη!

Έχοντας, λοιπόν, κατά νου όλα τα παραπάνω, μπορούμε να επιλέξουμε το στρώμα που μας κρατάει νέους, ξεκούραστους και αποτελεσματικούς όλη μέρα!

Εγώ έκανα τη δική μου επιλογή… εσείς;

 

ΕΝ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ