Πέθανε η αστρολόγος Βιργινία Λεούση: Είχε πάθει αλλεργικό σοκ και ανακοπή καρδιάς από αντιβίωση

"Έχασε" την μάχη  η αστρολόγος Βιργινία Λεούση ύστερα από μεγάλο αγώνα που έδωσε για να κρατηθεί στην ζωή.

Το πρόβλημα υγείας που οδήγησε στο θάνατο

Στις αρχές Φλεβάρη και ενώ βρισκόταν στο σπίτι με τον σύζυγό της και ένα φιλικό πρόσωπο, η Βιργινία Λεούση αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και την οδήγησαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. “Είχε ένα επεισόδιο με το αναπνευστικό της και την φέραμε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Το καρδιακό επεισόδιο προκλήθηκε από αλλεργικό σοκ”, είχε αποκάλυψε ο γιος της Αποστόλης στην κάμερα της εκπομπής Tatiana Live.

Λίγο πριν το καρδιακό επεισόδιο, η γνωστή αστρολόγος είχε καταναλώσει αντιβίωση για να υποχωρήσουν τα συμπτώματα που είχε από ένα βαρύ κρύωμα. Μέσα σε λίγα λεπτά ένιωσε δύσπνοια, ο λαιμός της πρήστηκε και δεν μπορούσε να αναπνεύσει και λιποθύμησε. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή 43 μέρες μετά τη σκληρή μάχη που έδωσε στην εντατική για να κρατηθεί στη ζωή. 

Ποια ήταν η  αστρολόγος Βιργινία Λεούση

 

Το βιογραφικό της όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της: «Βιργινία Λεούση... άτομο γεμάτο θετική ενέργεια και κύρος.

 

Σέβεται, αγαπά και εκτιμά τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται. Αυτό αποδεικνύεται και από την 30χρονη πορεία της στο χώρο της Αστρολογίας και Μαντείας.

Αμέτρητες φορές μας έχει δώσει σωστές και ακριβείς προβλέψεις όχι μόνο σε σοβαρά θέματα όπως πολιτικά, οικονομικά, αλλά και σε απλά καθημερινά όπως καλλιτεχνικά, θεατρικά. Θεωρεί ότι οι προβλέψεις είναι ο δρόμος που οδηγεί τον ακροατή και γι' αυτό πάντα συμβουλεύει τα άτομα που την επισκέπτονται να βάζουν σε προτεραιότητα τη λογική και τις έντιμες μεθόδους πριν πάρουν αποφάσεις ζωής.  

Σπούδασε στην Αμερική- New York- Salem Boston, καταφέρνοντας να εντυπωσιάζει τους πάντες στο πέρασμά της. Η δυνατή προσωπικότητά της σε συνδυασμό με τον καλό χαρακτήρα και το άριστο επικοινωνιακό πνεύμα, τη βοήθησε να συνεχίζει να διατηρεί επαφή και φιλία με ανθρώπους του εξωτερικού, επώνυμους Star, επιχειρηματίες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ