3 αδέλφια έχασαν και τους 2 γονείς τους μέσα σε 1 εβδομάδα από καρκίνο - Τους τρολάρουν επειδή μάζεψαν χρήματα

Η εποχή των τρολ και του κάθε είδους βλάκα στο Ίντερνετ που γράφει λέει σχολιάζει όποιον θέλει συνήθως και τραυματίζει ψυχολογικά χωρίς διάκριση.
 

Η περίπτωση όμως των τριών αδελφών που έθαψαν με διαφορά 5 ημερών και τους δύο γονείς τους στην Αγγλία, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. 

Τα δύο αγόρια ηλικίας 21 &1 3 ετών ο Luke & o Oliver μαζί με την 18χρονη αδελφή τους Ηannah ακόμη δεν πρόλαβαν να κλάψουν γιά τον πατέρα τους Mike 57 ετών (: που πέθανε απο καρκίνο στον εγκέφαλο)  και την μητέρα τους  Julie Bennet 50 ετών δασκάλα (: από καρκίνο του ήπατος) και Άρχισαν να αντιμετωπίζουν τους κακοήθεις του ιντερνετ... 

Τι βρήκαν πάλι οι τεμπέληδες των τρολς; Μα να κακολογήσουν και να θίξουν τα 3 ορφανά ότι τα λεφτά που συγκεντρώθηκαν απο δωρεές γιά να τα υποστηρίξουν τώρα που έμειναν χωρίς τους γονείς τους ήταν πάρα πολλά ή ότι αντί να ασχολούνται με το πένθος, μάζευαν λεφτά.

 Τα παιδιά αναγκάστηκαν να κλείσουν τον λογαριασμό που ανοιξαν γιά να κλείσουν τα στόματα των καλοθελητών.

 

Το ποσό που συγκεντρώθηκε περίπου 300.000€ θα τα βοηθήσει να κρατήσουν το σπίτι που είχαν αγοράσει οι γονείς τους και να σπουδάσουν οι δύο μεγάλοι. 

Οι ψυχούλες τους το ξέρουν πως νοιώθουν τα πουλάκια μου στο άδειο σπίτι έχοντας χάσει και τους δύο μέσα σε μία εβδομάδα. 

 

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

 

ΠΗΓΗ: Daily Mail

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ