Πες μου το ζώδιό του να σου πω πώς θα τον κατακτήσεις

Το φλερτ είναι ο τρόπος που επικοινωνείς με τον άνθρωπο που σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. 

Αλήθεια σε βλέπει ερωτικά ή μήπως θέλει να μείνετε μόνο φίλοι; Σου αποκαλύπτουμε μερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων για να μπορέσεις να τον πλησιάσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς.

 

Κριός: Ο Κριός λατρεύει τις φιλοφρονήσεις. Αν θέλεις να τον φλερτάρεις σωστά πες του πόσο πολύ του πάει το πουκάμισο που φοράει, πόσο ωραία έχει φτιάξει τα μαλλιά του και γενικά διάφορα τέτοια πράγματα που θα του ανεβάσουν το ηθικό. Με αυτό τον τρόπο θα του ανεβάσεις την ψυχολογία, θα νιώσει όμορφα μαζί σου και θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

 

Ταύρος: Αυτό που πρέπει να κάνεις για να φλερτάρεις σωστά έναν Ταύρο είναι να μαντεύεις τα ενδιαφέροντά του λέγοντάς του για παράδειγμα ότι εσένα πρέπει να σου αρέσει να βγαίνεις σε μέρη που να υπάρχει καλός κόσμος και να είναι ήσυχα. Αν δει λοιπόν ότι αυτά που του λες ισχύουν θα θαυμάσει την εξυπνάδα σου και θα τον γοητεύσεις. Φρόντισε να δείξεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε αυτά που λέει. Ακόμα κι αν δεν σε εντυπωσιάζουν όλα αυτά μην του το δείξεις. Κάνε κάποια κομπλιμέντα κατά την διάρκεια της συζήτησης και θα είναι όλος δικός σου.

 

Δίδυμοι: Αυτό που πρέπει να κάνεις για να φλερτάρεις σωστά έναν Δίδυμο είναι να τον κοιτάζεις και να του μιλάς με τα μάτια. Αν τον φλερτάρεις με αυτόν τον τρόπο και όχι με τον συνηθισμένο θα ενθουσιαστεί μαζί σου και θα θέλει αμέσως να σου ανοίξει κουβέντα. Προσοχή! Θα πρέπει να του δείξεις ότι δεν ενθουσιάζεσαι και ότι είσαι χαλαρή. Nα είσαι σίγουρη ότι μετά από όλα αυτά δεν θα ξεκολλάει από πάνω σου και θα κάνει τα πάντα για να σε συναντήσει ξανά και να σε κατακτήσει.

 

Καρκίνος: Για να φλερτάρεις σωστά έναν Καρκίνο δεν πρέπει να βιαστείς. Αρχικά προσπάθησε να του κάνεις κάποιες ερωτήσεις γενικού περιεχομένου και έπειτα στη συνέχεια άρχισε τα κομπλιμέντα. Αυτό το ζώδιο γενικότερα είναι πολύ ντροπαλό και θέλει ειδική μεταχείριση για να μην χάσει τα λόγια του. Τα καρκινάκια είναι μέχρι να λυθούν, μετά κάνουν θαύματα.

 

Λέων: Για να φλερτάρεις σωστά ένα δυνατό Λιοντάρι αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να του δείξεις αρχικά ότι είσαι δυναμική και έπειτα να τον πειράζεις κάνοντάς του κάποια αστεία. Οι άντρες του ζωδίου αυτού γοητεύονται από τις δυναμικές γυναίκες, πολύ περισσότερο αν έχουν και χιούμορ. Προσοχή! Μπορεί να σου κάνει κάποια αστεία που να σε κάνουν να νιώσεις άβολα. Εσύ δείξε ότι δεν παρεξηγείσαι και συνέχισε να γελάς μαζί του.

 

Παρθένος: Για να φλερτάρεις σωστά έναν Παρθένο πρέπει να του μιλάς για βιβλία, να τον ρωτάς για πράγματα που είναι πιο σοφιστικέ και γενικότερα να φιλοσοφείς μαζί του. Αν δείξεις μάλιστα πως έχεις εκπλαγεί από τις γνώσεις του, αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου. Οι Παρθένοι λατρεύουν τις γυναίκες με γνώσεις.

 

Ζυγός: Ο Ζυγός αναζητά τις ερωτήσεις. Μπορεί να σου λύσει ό,τι απορία έχεις και φυσικά να δείχνεις ενθουσιασμένη με τις απαντήσεις του. Προσπάθησε να του κάνεις διάφορα κομπλιμέντα κατά την διάρκεια της συζήτησής σας και να δεις που θα νιώσει τόσο όμορφα μαζί σου που δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα άλλο γιατί όλα τα υπόλοιπα θα τα κάνει αυτός. Μόλις διαπιστώσει ότι σου αρέσουν αυτά που λέει θα κάνει το πρώτο βήμα.

 

Σκορπιός: Αν του κινήσεις το ενδιαφέρον έστω και με μια ματιά δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα περισσότερο. Θα σε κυνηγήσει και θα σε διεκδικήσει. Αν είσαι και μια γυναίκα δυναμική ακόμα καλύτερα. Να είσαι σίγουρη ότι μετά από το παιχνίδι που θα παίξετε θα σε βομβαρδίσει με κομπλιμέντα. Θα αισθανθείς σίγουρα πολύ όμορφα μαζί του και όσο για το φιλί δεν θα αργήσει και πολύ να έρθει.

Τοξότης: Για να φλερτάρεις σωστά έναν Τοξότη πρέπει να γίνει με απλό και συνηθισμένο τρόπο. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι πως εσύ είσαι αυτή που θα τον παρακινήσει για να βγείτε μια βόλτα, να πάτε για ένα φαγητό ή μια εκδρομή. Με λίγα λόγια μαζί του πρέπει να παίρνεις πρωτοβουλίες και να είσαι σίγουρη πως θα ακολουθήσει, αρκεί ό,τι σχεδιάζεις να έχει γούστο και φινέτσα αποφεύγοντας τις υπερβολές.

 

Αιγόκερως: Για να πλησιάσεις έναν Αιγόκερω βρες μια καλή αφορμή. Μπορείς να του ζητήσεις φωτιά ή και να τον ρωτήσεις «σε γνωρίζω από κάπου;». Άνοιξέ του κουβέντα για οτιδήποτε και θα ανταποκριθεί σίγουρα. Αν μάλιστα είσαι και σέξι ντυμένη ακόμα καλύτερα για σένα. Δεν είναι από τα ζώδια που θα πέσουν με τα μούτρα στο… ψαχνό. Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να εξαντλήσεις όλη την υπομονή σου.

 

Υδροχόος: Αυτό που πρέπει να κάνεις για να φλερτάρεις σωστά έναν Υδροχόο είναι να  κερδίσεις αρχικά την προσοχή του κάνοντας κάτι, έτσι ώστε να γυρίσει και να σε κοιτάξει. Σε περίπτωση που σε πλησιάσει και προσπαθήσει να σου ανοίξει κουβέντα, καλό θα ήταν να μην είσαι απόμακρη, αλλά να συμμετέχεις και να του δίνεις έξυπνες απαντήσεις. Αυτός θα θαυμάσει αμέσως το μυαλό και την εξυπνάδα σου και θα κάνει τα πάντα για να σε κάνει δική του.

 

Ιχθύς: Ο Ιχθύς έχει γενικότερα μεγάλη διαίσθηση. Ακόμα και λίγο ενδιαφέρον να του δείξεις θα καταλάβει αμέσως ότι σου αρέσει και θα κάνει αυτός ό,τι χρειάζεται να να σε κατακτήσει. Κι αν μπει σε αυτή τη διαδικασία να ξέρεις πως είναι από τους άντρες που ψάχνουν για μια σταθερή σχέση.

 

ΠΗΓΗ: tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ